بررسی تغییرات میزان ویتامین C درآب پرتقال غنی شده با پودر دانه خرفه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تغییرات میزان ویتامین C درآب پرتقال غنی شده با پودر دانه خرفه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تغییرات میزان ویتامین C درآب پرتقال غنی شده با پودر دانه خرفه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات میزان ویتامین C درآب پرتقال غنی شده با پودر دانه خرفه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تغییرات میزان ویتامین C درآب پرتقال غنی شده با پودر دانه خرفه :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
خرفه خصوصیات تغذیه ای بیشتری نسبت به اکثر سبزیجات زراعی دارد . دانه این گیاه منبع غنی از آنتی اکسیدان هایی از قبیل ویتامین A، E، C و بتاکاروتن است. این گیاه به عنوان گیاه ضدقارچ و ضدباکتری و ضدعفونت شناخته شده است. در این پژوهش تیمارها در ۵ سطح شاهد، ۲/۵، ۵، ۷/۵ و ۱۰ درصد تهیه شدند و به مدت شصت روز در روزهای ۱، ۲۰، ۴۰ و ۶۰ میزان اسید آسکوربیک آنها به روش یدومتری اندازه گیری شد. نتایج در روز اول آزمایشات بیانگر این بود که با افزودن پودر دانه خرفه در درصدهای مختلف، میزان ویتامین C در نمونه ها افزایش یافت، هرچه میزان درصد پودر دانه خرفه افزوده شده به نمونه ها افزایش داده شد، میزان ویتامین C نیز در نمونه ها افزایش یافت. آزمایشات نشان داد که با گذشت زمان میزان ویتامین C در نمونه ها کاهش یافت، اما میزان ویتامین C تیمار پنجم در روز شصتم بیشتر از میزان ویتامین C نمونه شاهد در روز اول بود که نشان داد افزودن ۱۰ درصد پودر دانه خرفه میتواند میزان ویتامین C اکسید شده آب پرتقال در طول شصت روز را جبران نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.