بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس وعصاره میوه دستنبو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس وعصاره میوه دستنبو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس وعصاره میوه دستنبو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس وعصاره میوه دستنبو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس وعصاره میوه دستنبو :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

دستنبو بانام علمی ( dudaim melon ) ازخانواده خربزه و طالبی می باشد. دراین تحقیق مواد موجود دراسانس میوه دستنبو، راکه در اواخر تابستان از زمین زراعی نواحی شهرستان فیروزه جمع آوری شده بود، به وسیله تقطیر با بخارآب به روش GC-MSS مورد تجزیه وشناسایی قرارگرفت. نتایج نشان داد که اجزای عمده در اسانس میوه دستنبو: ترکیبات سسکویی ترپن هیدرو کربن ها ( (%۴۰ بود ترکیبات عمده اسانس میوه دستنبو نیزشامل دی هیدرو آرومادندرین (%۱۶/۵)، -Zکالامنین (%۱۷/۹)، -Z نرولیدول (%۱۳/۱) بود که نسبت به سایر ترکیبات دارای مقادیر بیشتری بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.