بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن آون دردماهای مختلف بر سینتیک خشک کردن وسینتیک رنگ پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن آون دردماهای مختلف بر سینتیک خشک کردن وسینتیک رنگ پسته دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن آون دردماهای مختلف بر سینتیک خشک کردن وسینتیک رنگ پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن آون دردماهای مختلف بر سینتیک خشک کردن وسینتیک رنگ پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن آون دردماهای مختلف بر سینتیک خشک کردن وسینتیک رنگ پسته :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

در این پایان نامه، روش های مختلف خشک کردن شامل آون با ۴ دمای ۷۰، ۸۰، ۹۰ و ۱۰۰ درجه سانتیگـراد بمنظـور خشـک کـردن پسـته رقـم اوحدی مورد استفاده قرار گرفت. در بخش اول این مطالعه اثر نوع خشک کردن بر سینتیک خشک کردن و زمان مورد بررسی قـرار گرفـت. نتـایج بدست آمده نشان از تفاوت معنی دار(۰/۰۵ )بین روش های خشک کردن وجود داشت. در بخش دوم این مطالعه به بررسی نوع و روش خشک شدن بر کیفیت پسته خشک شده پرداخته شد. در این بخش اثر روش خشک کردن بر ویژگی های کیفی پسته از قبیل تغییرات پارامترهای رنگی مـورد بررسی قرار گرفت. ا. در بخش پایانی مدل سازی رفتار خشک کردن پسته مورد بررسی قرار گرفت. مدل نیوتن به عنوان مناسـب تـرین مـدل بـرای توصیف فرایند خشک کردن لایه های پسته به شیوه آون با دمای ۷۰ درجه سانتی گراد، مدل دوجمله نمایی بـه عنـوان مناسـب تـرین مـدل بـرای توصیف فرایند خشک کردن لایه های پسته توسط آون با دماهای ۸۰ ، ۹۰ و ۱۰۰درجه سانتی گراد، انتخاب شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.