بررسی تأثیر اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در این پژوهش تاثیر افزودن اینولین بلند زنجیر در سطوح ۰/۵ ، ۱/۲ ، ۱/۹ ، ۲/۵ ، ۳/۲ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب طی مدت ۱۵ روز نگه داری مورد بررسی قرار گرفت .نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان داد که افزودن اینولین بلند زنجیر به ماست تأثیر معنی داری بر pH و اسیدیته ماست نداشت .به لحاظ میزان آب اندازی، افزودن اینولین بلند زنجیر در تمامی سطوح موجب کاهش آب اندازی نمونه های ماست شد. با افزایش غلظت اینولین بلند زنجیر ویسکوزیته و ظرفیت نگهداری آب افزایش یافت به طوریکه کم ترین میزان ویسکوزیته و ظرفیت نگهداری آب در نمونه شاهد و بیشترین ویسکوزیته و ظرفیت نگهداری آب در نمونه حاوی ۳/۲ درصد اینولین مشاهده شد . نتایج به دست آمده از این پژوهش بیان گر این مطلب بود که می توان از اینولین بلند زنجیر جهت بهبود ویژگی های ماست کم چرب استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.