بررسی تاثیر مونو استر پروپیلن گلایکول بر حجم مخصوص خمیر و برخی از خصوصیات کیفی کیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مونو استر پروپیلن گلایکول بر حجم مخصوص خمیر و برخی از خصوصیات کیفی کیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مونو استر پروپیلن گلایکول بر حجم مخصوص خمیر و برخی از خصوصیات کیفی کیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مونو استر پروپیلن گلایکول بر حجم مخصوص خمیر و برخی از خصوصیات کیفی کیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مونو استر پروپیلن گلایکول بر حجم مخصوص خمیر و برخی از خصوصیات کیفی کیک :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق، تاثیر امولسیفایر مونو استر پروپیلن گلایکول (PGMS )در چهار سطح ۰/۵ ،۱ ،۱/۵ و ۲ % (بر حسب وزن آرد) بر کیفیت کیک اسفنجی بوده است. حجم مخصوص خمیر و همچنین ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک از جملهحجم، رطوبت، pH و ویژگیهای حسی محصول مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد، حضور مونو استر پروپیلن گلایکول به طور معنی داری سبب کاهش حجم مخصوص خمیرکیک شد. و در نتیجه، با کاهش معنیدار حجم مخصوص خمیر، حجم نمونه های کیک نیز به طور معنیداری افزایش یافت. همچنین نتایج اندازه گیری رطوبت، بیانگر افزایش سطح رطوبت نمونه های تیمار شده با PGMS داشت. نتایج آزمون ارزیابی حسی نیز بیانگر آن بود که، نمونه کیک حاوی ۲ %مونواستر پروپیلن گلایکولاز نظر طعم و مزه، نرمی بافت، خردشدگی و پس طعم بیشترین امتیاز را توسط ارزیابان حسی کسب نمود. نتایج مطلوبیت کلی نیز نشان از شرایط مطلوب نمونه حاوی ۲ %مونواستر پروپیلن گلایکول در تمامی ویژگی های مورد آزمون داشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.