بررسی تاثیر فرایند برشته کردن همراه با سرکه بر میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر فرایند برشته کردن همراه با سرکه بر میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر فرایند برشته کردن همراه با سرکه بر میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر فرایند برشته کردن همراه با سرکه بر میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر فرایند برشته کردن همراه با سرکه بر میزان آفلاتوکسین در بادام زمینی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بادام زمینی بزرگترین و مهمترین زیر رده از سه زیر رده تیره بقولات است. میوه بادام زمینی غالباً غذای انسان و دام را تامین می کند و پروتئین و انرژی موجود در آن حائز اهمیت می باشد. متاسفانه حدود %۲۵ بادام زمینی و فرآورده های آن در جهان، آلوده به آفلاتوکسین میباشند. آفلاتوکسین ها گروهی از مایکوتوکسین ها یا سموم قارچی هستند که بطور عمده توسط کپک آسپرژیلوس تولید میگردند. هدف از این مطالعه بررسی میزان آفلاتوکسین در نمونه های بادام زمینی خام و فراوری شده است. وهمچنین تاثیر برشته کردن بادام زمینی بر میزان آفلاتوکسین آن است . بدین منظور مقداری بادام زمینی خام جمع اوری شده از یک منبع و پس از اجبار کردن آن به تولید کپک و گرفتن آزمون HPLC برای وجود داشتن این توکسین در بادام سپس با فراوری کردن آن با سطوح مختلف اسیدی ۱۵ – % ۱۰ – %۱۵مورد آزمون قرار گرفت که میزان آفلاتوکسین موجود پس از فرایند اندازه گیری شد که به ترتیب ۹.۲۱ – ۱۲.۱ – ۱۷.۳۸ میکرو گرم در کیلو گرم است . بیشترین کاهش افلاتوکسین در نمونه % ۱۵ می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.