بررسی تاثیر شیره انگور بر خصوصیات کیفی کیک روغنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر شیره انگور بر خصوصیات کیفی کیک روغنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر شیره انگور بر خصوصیات کیفی کیک روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر شیره انگور بر خصوصیات کیفی کیک روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر شیره انگور بر خصوصیات کیفی کیک روغنی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از ترکیبات مختلف به منظور افزایش کیفیت و خواص تغذیه ای کیک، مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق، شیره انگور در سه سطح ۷۵ ۵۰ و %۱۰۰ جایگزین شکر در فرمولاسیون کیک شد. خصوصیات کیک شامل حجم pH رنگ (پوسته و مغز) و نیز بافت کیک مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد نمونه های حاوی شیره انگور حجم کمتری نسبت به نمونه شاهد داشتند. همچنین با افزایش سطح جایگزینی pH نمونه ها بطور معنی داری کاهش یافت (۰/۰۵> p ) نتایج ارزیابی رنگ نشان داد که رنگ نمونه های حاوی شیره انگور در مقایسه با نمونه شاهد تیره تر بود. بعلاوه بررسی بافت مشخص ساخت با افزایش درصد جایگزینی سفتی بافت افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.