بررسی تاثیر شیر بادام زمینی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر شیر بادام زمینی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر شیر بادام زمینی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر شیر بادام زمینی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر شیر بادام زمینی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

با توجه به افزایش تقاضای مصرف کنندگان برای محصوت غنی شده با پروتئین های گیاهی در این پژوهش اثر افزودن شیر بادام زمینی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست مورد بررسی قرار گرفته است. شیر بادام زمینی در مقادیر متفاوت( ۲۵، ۵۰، ۷۵ و % ۱۰۰) به شیر لبنی اضافه شد و ویژگی های محصول تولید شده طی ۲۱ روز نگهداری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این پژوهش حاکی از آن است که نمونه های حاوی شیر بادام زمینی طی زمان نگهداری pH باتر و اسیدیته کمتری نسبت به نمونه شاهد داشتند. همچنین افزودن شیر بادام زمینی به ماست سبب افزایش ظرفیت نگهداری آب و کاهش سینرسیس نمونه ها گردید .(P<0/05) از نظر پانلیست ها افزایش درصد شیر بادام زمینی سبب افزایش امتیاز بافت شد اما امتیاز طعم به دلیل افزایش طعم لوبیایی کاهش داشت و در مجموع ماست حاوی شیر بادام زمینی پذیرش کلی بایی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.