بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی روی قوام سس کچاپ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی روی قوام سس کچاپ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی روی قوام سس کچاپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی روی قوام سس کچاپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی روی قوام سس کچاپ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

قوام محصولات گوجه فرنگی بستگی به میزان ذرات معلق(پالپ) در یک محیط پراکنده دارد و به طور مستقیم مربوط به اجزا تشکیل دهنده گوجه فرنگی مانند پکتین، مواد محلول و نامحلول میباشد. عوامل دیگری نظیر درجه آنزیماتیک، تعامل بین پکتین و پروتئین، شبکه پالپی، فرآیند همگن سازی و غلظت نقش مهمی در تعیین قوام محصولات گوجه فرنگی ایفا می کند . خواص جریان، توزیع یکنواخت ذرات و پایداری فیزیکی از مهمترین ویژگی های یک امولسیون به شمار می رود. سس گوجه فرنگی یک محصول سوسپانسیون ناهمگن است که از گوجه فرنگی تازه و سپس تغلیظ آب حاصل تهیه میشود و همچنین از رب گوجه فرنگی با اضافه کردن مواد افزودنی نظیر انواع ادویه ها به روش حرارتی تهیه می شود. در این پژوهش از عصاره گیاه چوبک سه غلظت(۰/۵، ۱ و ۱/۵درصدوزنی/ وزنی) مورد استفاده قرار گرفت. کچاپ های حاوی غلظت های مختلف عصاره چوبک به لحاظ قوام به این صورت که بریکس نمونه ها با آب مقطر به ۱۲/۵ رسانیده شد سپس مسافت طی شده در دستگاه بوستویک در مدت ۳۰ ثانیه بلافاصله پس از تولید و ۶۰ روز پس از نگهداری اندازه گیری شد و با نمونه کنترل (فاقد صمغ) مورد مقایسه قرار گرفت. افزودن این صمغ به فرمولاسیون سس کچاپ در غلظت های مذکور و گذشت زمان تاثیر معنی داری بر قوام نمونه ها داشت .(P<0/05) و افزودن این صمغ باعث بهبود خصوصیات بافتی و کیفی سس کچاپ شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.