بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر افزودن عصاره چوبک بعنوان جایگزین طبیعی با مقایسه دو دور مختلف سانتریفیوژ بر روی آب اندازی سس کچاپ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

سس کچاپ یکی از محصولات مهم گوجه فرنگی است که مصرف کنندگان فراوانی دارد. ویژگی های مهم کیفی این سس از دیدگاه مصرف کننده شامل قوام سس و عدم آب اندازی آن می باشد. جدا شدن سرم از محصولات امولسیونی مانند سس گوجهفرنگی یکی ازبزرگترین مشکلات این صنعت می باشد که به اندازه ذرات معلق در یک محیط پراکنده بستگی دارد و به طور مستقیم مربوط به اجزا تشکیل دهنده گوجه فرنگی مانند مواد محلول و نامحلول میباشد. عوامل دیگری نظیر فرآیند همگن سازی و غلظت و شبکه پالپی نقش مهمی در تعیین آب اندازی محصولات گوجه فرنگی ایفا میکند. توزیع یکنواخت ذرات و همگن سازی فرمولاسیون و پایداری فیزیکی از مهمترین ویژگی های یک امولسیون به شمار می رود. سس گوجه فرنگی یک محصول سوسپانسیون ناهمگن است. در این پژوهش عصاره گیاه چوبک در سه غلظت(۰/۵، ۱ و ۱/۵درصدوزنی/ وزنی) در فرمولاسیون سس مورد استفاده قرار گرفت. آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار انجام شد. سپس کچاپ های حاوی غلظت های مختلف عصاره چوبک به لحاظ آب اندازی با دو دور ۴۷۰۰rpm و ۹۰۰۰ rpm با نمونه کنترل (فاقد صمغ) مورد مقایسه قرار گرفت. افزودن این صمغ به فرمولاسیون سس کچاپ در غلظت های مذکور تاثیر معنی داری بر کاهش آب اندازی نمونه ها داشت (P<0/05) و افزودن این صمغ باعث بهبود خصوصیات بافتی و کیفی و یکنواختی سس کچاپ شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.