بررسی پتانسیل روش الکتروکواگولاسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پتانسیل روش الکتروکواگولاسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پتانسیل روش الکتروکواگولاسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پتانسیل روش الکتروکواگولاسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پتانسیل روش الکتروکواگولاسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی تکنیک های جدید تصفیه یا جداسازی ناخالصی ها و ترکیبات غیر قندی از شربت خام چغندر قند است. مطالعه حاضر ،به صورت تجربی در یک راکتور الکتروشیمیایی ناپیوسته شامل یک مخزن با حجم ۵ لیترومجهز به ۳ الکترود آند و۳ الکترود کاتد انجام شده است. آند از جنس آلومینیوم وکاتد از جنس آهن که به صورت موازی به هم متصل شده اند. در این بررسی تاثیر سه متغیر ولتاژ ( در سه سطح ۵، ۱۰ و ۱۵ ولت)، زمان فرآیند ( در سه سطج ۱۵، ۳۰ و ۴۵ دقیقه) و ( pH در سه سطح ۶ ، ۷ و ۸) در طرح آماری سطح پاسخ به روش باکس – بهنکن با نرم افزار مینی تب ورژن ۱۷ بر روی کدورت، خلوص شربت و رنگ شربت مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش ولتاژ وزمان از میزان کدورت کاسته می شود همچنین افزایش ولتاژ، زمان وpH باعث افزایش خلوص و افزایش رنگ می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.