بررسی بکارگیری ذرات کوچک آرد گندم بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خمیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بکارگیری ذرات کوچک آرد گندم بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خمیر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بکارگیری ذرات کوچک آرد گندم بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خمیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بکارگیری ذرات کوچک آرد گندم بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خمیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بکارگیری ذرات کوچک آرد گندم بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خمیر :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

طبقه بندی آرد براســاس اندازه ذرات به عنوان فاکتور کیفی مهم در آردســازی به شــمار می رود .این تحقیق با هدف تعیین کاربرد و پیش بینی ویژگی های فیزیکوشــیمیایی و بافتی خمیر حاصــل از آردها یی با اندازه ذرات مختلف انجام شــد. واریته گندم سبلان با آسیاب غلتکی آزمایشگاهی آرد شد و در یک سیستم الک چند بخشی، نمونه های آرد با اندازه ذرات : < 60 ، ۶۰ – ۱۵۰ و >150 میکرون جداسازی و طبقه بندی شدند و در آزمون های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر استفاده شد. نتایج آزمون ها نشـان داد که تیمار روی همه صفات مورد بررسی (رطوبت، خاکستر، پروتئین، ویژگی های رئولوژیکی و بافتی خمیر) به اسـتثناء کشـش پذیری و انرژ ی خمیر دار ای اثر معنی داری می باشد. بیشترین مقدار جذب آب، پایداری، مقاومت خمیر در محدوده اندازه ذرات بزرگتر از ۱۵۰ میکرون می باشد. جذب آب خمیر فاکتور مهمی است که در بسیاری از موارد از جمله محاسـبات اقتصـادی، نقش مهمی ایفاء می کند، هم چنین تعیین آن در جهت پیش بینی کیفیت محصول نهایی اهمیت دارد. نتایج نشـان داد که خصـوصـیات بافتی خمیر تحت تاثیر اندازه ذرات آرد می باشـد. طی آزمون مشخص شد که به طور معنی داری با ا فزایش اندازه ذرات آرد، سفتی و انرژ ی خمیر افز ایش می یابد. خصوصیات بافتی خمیر تحت تا ثیر مقدار و کیفیت پروتئین آرد می باشد و با تعیین مقدار سفتی خمیر می توان نوع کاربرد آرد اولیه را مشخص نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.