بررسی باقیمانده تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در تخم مرغهای مصرفی در استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی باقیمانده تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در تخم مرغهای مصرفی در استان خوزستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی باقیمانده تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در تخم مرغهای مصرفی در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی باقیمانده تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در تخم مرغهای مصرفی در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی باقیمانده تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین در تخم مرغهای مصرفی در استان خوزستان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تتراسایکیلین ها از ابتدای دوره پرورش طیور جهت پیشگیری یا درمان بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرند. عدم توجه مرغداران به توصیه های دامپزشکی در خصوص رعایت مدت زمان منع مصرف فراورده های طیور پس از تجویز آنتی بیوتیک، سبب افزایش بیش از حد مجاز باقیمانده ها در فرآوردهای طیور از جمله تخم مرغ میگردد. با توجه به عوارض حاصل از این باقیمانده ها نظیر مقاومت دارویی میکروب ها، ازدیاد حساسیت در مصرف کنندگان و … در مطالعه حاضر باقی مانده اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین در تخم مرغهای مصرفی در استان خوزستان به روش HPLC بررسی گردید. تعداد ۳۱۸ تخممرغ به صورت تصادفی از ۱۰۶ بهر (هر بهر ۳ تخم مرغ) مختلف عرضه شده در استان خوزستان جمع آوری و به آزمایشگاه بهداشت و موادغذایی منتقل گردید. سه تخم مرغ هر بهر را مخلوط و هموژن (سفیده و زرده تخم مرغ) نموده و یک نمونه از آن برداشته، با بافر مکایوان و استونیتریل مخلوط و سانتریفوژ نموده و نهایتاً یک نمونه نهایی از آن برداشته میشد و ۲۰ میکرولیتر از آن پس از کالیبره نمودن دستگاه HPLC و رسم منحنی استاندارد به دستگاه تزریق و ضمن به دست آمدن کروماتوگرام ها، آنتی بیوتیکهای مورد مطالعه در تخم مرغها اندازه گیری میشد. از مجموع ۱۰۶ نمونه یا بهر مورد مطالعه، (%۵۸/۴۹) ۶۲ نمونه دارای باقیمانده اکسی تتراسایکلین بودند و تعداد (%۴۱/۵۰) ۴۴ نمونه هم فاقد باقی مانده اکسی تتراسایکلین بودند . میانگین و خطای معیار مقدار اکسی تتراسایکلین در نمونه های مثبت ۱۱۶/۰۵ ۱۸/۵۲۲ میکروگرم بر کیلوگرم بود اما تمامی نمونه ها فاقد باقی مانده تتراسایکلین بودند. تعداد (%۸/۴۹)۹ نمونه دارای باقیمانده اکسی تتراسایکلین بالاتر از حد مجاز ۲۰۰ g/kg اتحادیه اروپا بودند که %۱۴/۵۲ نمونه های دارای باقیمانده اکسی تتراسایکلین را تشکیل میدهند. بر اساس تجزیه و تحلیل آماری اختلاف معنی داری در میزان باقی مانده ا کسی تتراسایکلین در تخم مرغ های مورد بررسی با حد مجاز کشورهای اتحادیه اروپا مشاهده گردید.(p<0.05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.