بررسی اسید چرب امگا ۳ جایگاه تغذیه ای خواص عملگرایی و اصلاح زنجیره ی تامین آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اسید چرب امگا ۳ جایگاه تغذیه ای خواص عملگرایی و اصلاح زنجیره ی تامین آن دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اسید چرب امگا ۳ جایگاه تغذیه ای خواص عملگرایی و اصلاح زنجیره ی تامین آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اسید چرب امگا ۳ جایگاه تغذیه ای خواص عملگرایی و اصلاح زنجیره ی تامین آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اسید چرب امگا ۳ جایگاه تغذیه ای خواص عملگرایی و اصلاح زنجیره ی تامین آن :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

چربی ها و روغن ها بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل می باشند.نوع و مقدار چربی روغن مصرف شده برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها بسیار مهم است. راهنمای رژیم غذایی توسط سازمان غذا و دارو آمریکا توصیه میکند %۳۵-۲۰ از کالری روزانه در رژیم غذایی باید از چربی هایی با منابع اسیدهای چرب پلی غیراشباع و منوغیراشباع تامین گردد, اسیدهای چرب پلی غیراشباع یا ,PUFA در ساختار شیمیایی خود دارای اسیدهای چرب با بیش از یک پیوند دوگانه اندکه اهمیت بسیاری در تغذیه انسان در رابطه با پیشگیری و جلوگیری از بیماریها دارند؛ در این راستا اسیدایکوزاپنتانوئیک یا EPA (20:5n3)و اسید دوکوزاهگزانویید یا(DHA (22:6n3 و آلفالینولنیک اسید یا( ALA 18:3n3)را می توان نامبرد که سه اسید چرب مهم امگا۳ می باشند. هدف از این مطالعه پس از بررسی چربی ها و روغن های غنی از اسیدهای چرب امگا۳ که دارای خواص درمانی مختلف از جمله جلوگیری ار بیماریهای عروقی کرونرقلب, فشارخون بالا, دیابت نوع۲ و…, اصلاح الگوی تامین امگا۳ می باشد؛ در این مقاله پس از شرح کامل امگا۳ و جزئیات علمی مرتبط, به شیوه ی نمودار و جداول بندی به بررسی و ارزیابی فرم های معمول امگا,۳ منابع غذایی و فرآورده های حاوی آن,مزایای امگا۳ در سلامتی, میزان مصرف توصیه شده با تفکیک جنسیت و یافته های تحقیقاتی جدید از جمله اصلاح الگوی تامین امگا۳ پرداخته شده است تا با اصلاح الگوی تامین آن, فشار برروی ذخایر ماهی را که در حال حاضر از منابع اصلی اسیدهای چرب امگا۳ به شمار می آیند را کاهش دهیم و با اطلاع رسانی مناسب و رواج این محصولات فراسودمند غذایی وفرآورده های حاوی آن در میان مردم دنیا, بتوانیم شاهد مرگ ومیر کمتری ناشی از آسیب های وارده از بیماریها چون حمله قلبی وعروقی که بیشترین آمار مرگ و میر را دارد, باشیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.