بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
بسیاری از محصولات بدلیل محتوای رطوبت بالا و غنی بودن از مواد مغذی در مدت زمان کوتاهی دچار انواع فساد به ویژه فساد میکروبی شده و از زنجیره غذایی انسان حذف می شوند. از این رو استفاده از روش های مختلف ضدعفونی جهت کاهش بارمیکروبی و در نتیجه افزایش عمر انبارمانی آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. بر همین اساس در این تحقیق اثر ترکیبات ضدعفونی شامل هیپوکلریت سدیم و ازن به همراه بسته بندی با هوای معمولی درسه زمان مختلف( ۳، ۶ و۹روز) بر روند فساد میکروبی جوانه ماش مورد بررسی قرار گرفت. بر مبنای نتایج حاصل تاثیر هیپوکلریت سدیم در کاهش بارمیکروبی بیشتراز ازن بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.