بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرمواد ضدعفونی کننده درکاهش بارمیکروبی و افزایش ماندگاری جوانه ماش :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بسیاری از محصولات بدلیل محتوای رطوبت بالا و غنی بودن از مواد مغذی در مدت زمان کوتاهی دچار انواع فساد به ویژه فساد میکروبی شده و از زنجیره غذایی انسان حذف می شوند. از این رو استفاده از روش های مختلف ضدعفونی جهت کاهش بارمیکروبی و در نتیجه افزایش عمر انبارمانی آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. بر همین اساس در این تحقیق اثر ترکیبات ضدعفونی شامل هیپوکلریت سدیم و ازن به همراه بسته بندی با هوای معمولی درسه زمان مختلف( ۳، ۶ و۹روز) بر روند فساد میکروبی جوانه ماش مورد بررسی قرار گرفت. بر مبنای نتایج حاصل تاثیر هیپوکلریت سدیم در کاهش بارمیکروبی بیشتراز ازن بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.