بررسی اثرات تیمارهای پس از برداشت بر کیفیت انبارمانیمیوه های دانه دار(سیب، گالبی، به)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات تیمارهای پس از برداشت بر کیفیت انبارمانیمیوه های دانه دار(سیب، گالبی، به) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات تیمارهای پس از برداشت بر کیفیت انبارمانیمیوه های دانه دار(سیب، گالبی، به)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات تیمارهای پس از برداشت بر کیفیت انبارمانیمیوه های دانه دار(سیب، گالبی، به)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات تیمارهای پس از برداشت بر کیفیت انبارمانیمیوه های دانه دار(سیب، گالبی، به) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در سه پژوهش جداگانه اثرات تیمارهای متفاوت پس از برداشت در کاهش ضایعات و افزایش عمر انبارمانی میوه های دانه دار (سـیب، گلابی و به) مورد مطالعه قرار گرفت. درتیمار سیب، اثر نوع روغن های گیاهی( کانولا، ذرت، آفتابگردان)، درصد روغـن (صـفر، ۰/۲۵، ۰/۵، ۱ ،۲ و۳ درصد)، رقم میوه(گلدن دلیشـس و رد دلیشـس)، مـدت انبـار سـرد (صـفر، ۴۵، ۹۰، ۱۲۰ ،۱۵۰و۱۸۰روز) ؛ در تیمـار گلابی، اثر غلظت محلول کلرور کلسیم(صفر، ۴ و ۶ درصد)، رقم میوه (کوشیا و اسپادونا) ، تاریخ برداشـت (تـاریخ برداشـت اول ، تـاریخ برداشت دوم و تاریخ برداشت سوم ) ، مدت انبار سرد (صفر، ۳۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰، ۱۳۵، ۱۵۰، ۱۶۵و ۱۸۰ روز) ؛ در تیمار به ، اثرغلظـت ( صفر، ۱۰۰۰ و ۳۰۰۰ هزار قسمت در میلیون) و دمای ۲۵)، ۴۰ و ۴۵ درجه سانتیگراد) محلول قارچکش تیابندازول، نوع بسته بنـدی (کیسه های پلی اتیلنی دارای ۲۴ سوراخ به قطر ۵ میلیمتر(بسته بندی معمولی) و کیسه های پلی اتیلنی بدون سوراخ (بسته بندی بـا اتمسفر تغییر یافته تعادلی)) ، مدت انبار سرد ( صفر،۳۰ ،۶۰، ۹۰، ۱۲۰ و ۱۵۰ روز ) بر کیفیت میوه مورد بررسی قرار گرفـت. در هـر سه پژوهش، پس از تیمار میوه ها به سردخانه با دما و رطوبت نسبی مناسب برای هر میوه منتقل شدند و در فواصل زمـانی آزمونهـای کمی و کیفی میوه انجام شد. نتایج میوه سیب نشان داد که استفاده از روغن ذرت ۲ درصد در ارقام رد و گلدن دلیشـس سـبب حفـظ خصوصیات کمی وکیفی و حسی میوه پس از ۶ ماه نگهداری در سردخانه شد. نتایج میوه گلابی مشخص کرد که رقـم اسـپادونا کـه در تاریخ ۳۰ مرداد( ۱۴۰ روز پس از گل دهی، واحد حرارتی برابر ۱۹۸۶/۸ )برداشـت شـده و بـا محلـول کلـرور کلسـیم ۶ درصـد تیمـار گردیده بود، پس از ۱۸۰ روز نگهداری در سردخانه از نظر صفات کمی و کیفی و خصوصیات حسی نسبت به بقیه تیمارها در وضـعیت مطلوب تری قرار داشت. همچنین نتایج میوه به نشان داد که محلول۴۰ درجه سانتیگراد قارچکش تیابندازول به غلظت ۱۰۰۰ قسـمت در میلیون و بسته بندی در کیسه های بدون سوراخ در مقایسه با شـاهد سـبب حفـظ خـواص کیفـی میـوه طـی مـدت نگهـداری در سردخانه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.