بررسی اثر فرآیند طی تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت کش دیازینون در محصول خیار سنتی در شهرگلپایگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر فرآیند طی تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت کش دیازینون در محصول خیار سنتی در شهرگلپایگان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر فرآیند طی تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت کش دیازینون در محصول خیار سنتی در شهرگلپایگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر فرآیند طی تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت کش دیازینون در محصول خیار سنتی در شهرگلپایگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر فرآیند طی تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت کش دیازینون در محصول خیار سنتی در شهرگلپایگان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف: در میان سم های به کار رفته برای گیاهان گوشتی، دیازینون موثرترین آفت کش معرفی شده و قادر به کنترل شدید شپش ها، حشرات آرد نما و انگل های مکنده می باشد به صورتی که گیاه آسیب نبیند. حد مجاز باقیمانده این آفت کش ۰/۱ میلی گرم بر کیلو گرم می باشد بنابراین در این تحقیق میزان سم باقیمانده سم دیازینون استفاده شده که برای سم پاشی خیار مورد استفاده قرار گرفت هم در خیار و هم در خیارشور اندازه گیری شد.مواد و روش ها: کلروفرم، استو نیتریل، کلرو بنزن، خیارهای سم پاشی شده توسط سم دیازینون و خیارشورهای تهیه شده از خیارهای تحت سم پاشی به صورت دوره ای توسط دستگاه GC/MS مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: براساس نتایج آماری، میزان باقی مانده سم در محصول پس از طی دوره مطالعه یعنی گذراندن دوره کارنس به مدت ۱۰ روز روندی کاهش داشت.نتایج: بر اساس نتایج این تحقیق، اثر فرآوری بر روی خیارشور سبب کاهش میزان سم باقی مانده در خیارشور شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.