بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه شیر خشت بر عوامل میکروبی شاخص غذایی (استافیلو کوکوس اورئوس و اشرشیا کولی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه شیر خشت بر عوامل میکروبی شاخص غذایی (استافیلو کوکوس اورئوس و اشرشیا کولی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه شیر خشت بر عوامل میکروبی شاخص غذایی (استافیلو کوکوس اورئوس و اشرشیا کولی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه شیر خشت بر عوامل میکروبی شاخص غذایی (استافیلو کوکوس اورئوس و اشرشیا کولی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه شیر خشت بر عوامل میکروبی شاخص غذایی (استافیلو کوکوس اورئوس و اشرشیا کولی) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

داروهای شیمیایی تاثیرات مخربی در استفاده طولانی مدت از خود به جای می گذارد به طوری که محققیق را بر این داشته که از داروهای گیاهی بیشتر استفاده کنند. سالانه مقادیر زیادی داروهای گیاهی از سوی پزشکان تجویز می گردد. داروهای گیاهی می توانند در مقادیر بالا تجویز گردند، اکثرا عوارضی ندارند، تداخل دارویی پیدا نمی کنند و به راحتی برای اقشار حساس جامعه ( کهن سالان، کودکان، زنان باردار و …) قابل استفاده هستند. در سال های اخیر مطالعات زیادی پیرامون نگهدارنده های طبیعی مانند اسانس ها و عصاره های گیاهی صورت گرفته است. عصاره ها و اسانس های گیاهان دارویی و اجزای تشکیل دهنده آنها دارای اثرات شناخته شده ضدباکتریایی می باشند. شیرخشت با نام علمی Cotoneaster nummularioides یکی از رلیج ترین گیاهان دارویی است. شیرخشت به عنوان یک ملین خوب، تببر و ماده خنککننده در طب سنتی ایران مورد استفاده قرار میگیرد. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر عصاره اتانولی گیاه دارویی شیرخشت بر باکتری گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس و باکتری گرم منفی اشرشیاکولی به عنوان آنتی بیوتیکی طبیعی بود. حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) عصاره اتانولی شیرخشت برای استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کولی به ترتیب ۴/۱۶ و Mg/ml 66/667 بود. حداقل غلظت کشندگی این عصاره نیز برای باکتری های گرم مثبت بیشتر بوده و ۱۰۲/۰۸ میلی گرم بر میلی لیتر برای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس می باشد. MBC عصاره گیاه شیر خشت برای باکتری گرم منفی اشریشیا کلی ۲۳۳/۳۳ میلی گرم بر میلی لیتر می باشد. با بررسی نتایج حاصله عصاره گیاه شیر خشت دارای اثرات بازدارندگی و کشندگی بالاتری بر روی همه سویه های میکروبی مورد آزمون دارد. عصاره اتانولی شیرخشت فقط بر روی باکتری گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس ایجاد هاله عدم رشد داشت و برای اشرشیا کولی هاله ای تشکیل نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.