بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش، بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان به تنهایی و حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال می باشد. روش کار به این صورت بود که پوشش حاوی ۲ درصد کیتوزان و ۲ درصد عصاره چای سبز تهیه و پس ازآن ۳ گروه نمونه در نظر گرفته شد. گروه اول، بدون پوشش و به عنوان شاهد ، گروه دوم در پوشش کیتوزان به تنهایی و گروه سوم، در پوشش کیتوزان به همراه چای سبز موردبررسی قرار گرفتند. سپس نمونه ها در دمای ۴ درجه سانتیگراد به مدت بیست ویک روز نگهداری و ازنظر pH و TBA مورد ارزیابی قرار گرفتند. بر اساس نتایج حاصل از بررسی ها پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر روی نمونه های کالباس مارتادال، موجب حفظ کیفیت مناسب و افزایش ماندگاری آنها در طول مدت نگهداری شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.