بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش، بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان به تنهایی و حاوی عصاره چای سبز بر کیفیت و ماندگاری کالباس مارتادال می باشد. روش کار به این صورت بود که پوشش حاوی ۲ درصد کیتوزان و ۲ درصد عصاره چای سبز تهیه و پس ازآن ۳ گروه نمونه در نظر گرفته شد. گروه اول، بدون پوشش و به عنوان شاهد ، گروه دوم در پوشش کیتوزان به تنهایی و گروه سوم، در پوشش کیتوزان به همراه چای سبز موردبررسی قرار گرفتند. سپس نمونه ها در دمای ۴ درجه سانتیگراد به مدت بیست ویک روز نگهداری و ازنظر pH و TBA مورد ارزیابی قرار گرفتند. بر اساس نتایج حاصل از بررسی ها پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر روی نمونه های کالباس مارتادال، موجب حفظ کیفیت مناسب و افزایش ماندگاری آنها در طول مدت نگهداری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.