بررسی اثر اندازه ذرات آرد در خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اندازه ذرات آرد در خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اندازه ذرات آرد در خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اندازه ذرات آرد در خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اندازه ذرات آرد در خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ویژگی های آرد به شدت بر روی کیفیت خمیر تاثیر می گذارد یکی از این ویژگی ها اندازه ذرات آرد می باشد. لذا در مطالعه حاضر به بررسی تاثیر اثر اندازه ذرات آرد بر روی ویژگی های رئولوژی خمیر پرداخته شد. بدین منظور از ۳ آرد با ذرات مختلف استفاده شد و آزمون های رئولوژی خمیر شامل آزمون فارینوگراف ارزیابی شد. هشت ویژگی خمیر شامل درصد جذب آب، مقدار آب، زمان گسترش خمیر، زمان پایداری خمیر، درجه سست شدن خمیر پس از ۱۰، ۱۲ و ۲۰ دقیقه توسط دستگاه فارینوگراف تعیین شد . در نهایت با توجه به نتایج تیمار ۱ با اندازه ذرات کوچکتر ویژگی های کیفی خمیر بالاتری داشت در نتیجه می توان اعلام نمود استفاده از آرد با ذرات ریزتر روشی بسیار کم هزینه می باشد که می تواند سبب بهبود کیفیت نان بربری نیز شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.