بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در این مطالعه پودرگردو در سطوح صفر و ۳/۵ و ۷ درصد وزنی (بر حسب وزن آرد) به فرمولاسیون نان حجیم اضافه شد. آزمایش چربی و رطوبت نشان داد که نمونه های حاوی گردو نسبت به شاهد دارای افزایش چربی تا میزان ۱۱۲ و افزایش رطوبت و حجم ویژه به ترتیب تا ۶ و ۲/۵ بودند. همچنین گردو سفتی نان را تا ۴۶ کاهش و پیوستگی و الاستیسیته آن را افزایش داد. در ارزیابی حسی نمونه های گردو و بعد از آن شاهد بالاترین امتیاز را داشته اند. نتایج کلی به دست آمده نشان داد پودر گردو تا سطح ۷ بیشتر ویژگی های نان را بهبود می بخشد و تنها روی روشنی رنگ اثر منفی دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.