بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم :
تعداد صفحات :۲۰
چکیده مقاله:
در این مطالعه پودرگردو در سطوح صفر و ۳/۵ و ۷ درصد وزنی (بر حسب وزن آرد) به فرمولاسیون نان حجیم اضافه شد. آزمایش چربی و رطوبت نشان داد که نمونه های حاوی گردو نسبت به شاهد دارای افزایش چربی تا میزان ۱۱۲ و افزایش رطوبت و حجم ویژه به ترتیب تا ۶ و ۲/۵ بودند. همچنین گردو سفتی نان را تا ۴۶ کاهش و پیوستگی و الاستیسیته آن را افزایش داد. در ارزیابی حسی نمونه های گردو و بعد از آن شاهد بالاترین امتیاز را داشته اند. نتایج کلی به دست آمده نشان داد پودر گردو تا سطح ۷ بیشتر ویژگی های نان را بهبود می بخشد و تنها روی روشنی رنگ اثر منفی دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.