بررسی اثر افزودن آلوئه ورا و گردو به عنوان غنی کننده در تهیه نان رژیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر افزودن آلوئه ورا و گردو به عنوان غنی کننده در تهیه نان رژیمی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر افزودن آلوئه ورا و گردو به عنوان غنی کننده در تهیه نان رژیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر افزودن آلوئه ورا و گردو به عنوان غنی کننده در تهیه نان رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر افزودن آلوئه ورا و گردو به عنوان غنی کننده در تهیه نان رژیمی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در این مطالعه پودر آلوئه ورا و پودرگردو به عنوان گیاهان دارویی و غنی کننده به ترتیب در سطوح صفر و ۱ و ۲ درصد وزنی (برحسب وزن آرد) برای آلوئه ورا و صفر و ۳/۵ و ۷ درصد وزنی (برحسب وزن آرد) برای گردو، به فرمولاسیون نان حجیم افزوده شدند. آزمایش چربی و رطوبت نشان داد که گردو باعث افزایش چربی و رطوبت نمونه ها به ترتیب تا میزان ۱۱۲ و ۵/۶۴ نسبت به شاهد و آلوئه ورا باعث کاهش این ویژگی ها شد. همچنین حضور آلوئه ورا سفتی نمونه ها را تا ۷۰ افزایش و پیوستگی و الاستیسیته آنها را نسبت به شاهد کاهش داد. در ارزیابی حسی، نمونه شاهد و نمونه حاوی ۷ گردو و ۱ آلوئه ورا بالاترین امتیاز را داشته اند. نتایج کلی به دست آمده نشان داد پودر آلوئه ورا در سطوح زیر ۱ می تواند در کنار عوامل بهبود دهنده خصوصیات کیفی نان را ارتقا دهد، همچنین پودر گردو تا سطح ۷ بیشتر ویژگی ها را بهبود بخشید و تنها روی روشنی رنگ اثر منفی داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.