باکتری های ریزپوشانی شده مورد استفاده در صنعت غذا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
باکتری های ریزپوشانی شده مورد استفاده در صنعت غذا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد باکتری های ریزپوشانی شده مورد استفاده در صنعت غذا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی باکتری های ریزپوشانی شده مورد استفاده در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن باکتری های ریزپوشانی شده مورد استفاده در صنعت غذا :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
امروزه از غذاهای عملگرا که دارای برخی ترکیبات افزایش دهنده سلامتی بیش از مواد مغذی سنتی هستند و به روشی خاص فراسودمند شده اند، استفاده بیشتری می شود.افزودن پروبیوتیک ها یکف روش برای تولید غذاهای عملگرا می باشد.محبوبیت میکروارگانیسم های پروبیوتیک در سرتاسر جهان و زنده مانی ضعیف آنها در محصولات غذایی (به ویژه در فرآورده های تخمیری)، همچنین در شرایط معده و روده، محققان را به ابداع روشی متفاوت برای بهبود زنده مانی پروبیوتیک ها تشویق کرد.ریزپوشانی سلول های پروبیوتیک یکی از جدید ترین و موثر ترین روش هاست که امروزه مورد توجه است و توسط محققان مختلفی گسترش داده شده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.