بادرنجبویه گیاهی با خاصیت آنتی باکتریال (باکتری های گرم منفی) و بررسی تاثیر عصاره اتانولی، متانولی و اسانس آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بادرنجبویه گیاهی با خاصیت آنتی باکتریال (باکتری های گرم منفی) و بررسی تاثیر عصاره اتانولی، متانولی و اسانس آن دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بادرنجبویه گیاهی با خاصیت آنتی باکتریال (باکتری های گرم منفی) و بررسی تاثیر عصاره اتانولی، متانولی و اسانس آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بادرنجبویه گیاهی با خاصیت آنتی باکتریال (باکتری های گرم منفی) و بررسی تاثیر عصاره اتانولی، متانولی و اسانس آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بادرنجبویه گیاهی با خاصیت آنتی باکتریال (باکتری های گرم منفی) و بررسی تاثیر عصاره اتانولی، متانولی و اسانس آن :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

حضور میکروارگانیسم ها و به خصوص باکتری ها در مواد غذایی اهمیت فراوانی از نظر بهداشت و سلامت عمومی و همچنین از جهت کنترل کیفیت مواد غذایی برخوردار می باشد. میکروارگانیسم های بیماریزای موجود در مواد غذایی، هر ساله خسارات مالی و جانی فراوانی در جهان به وجود می آورند. علاوه بر این فساد مواد غذایی در اثر رشد میکروارگانیسم ها همچنان به عنوان یک معضل در صنعت غذایی به شمار می رود. یکی ازراه های کنترل رشد باکتری ها در مواد غذایی، استفاده از نگهدارنده ها و ترکیبات ضدمیکروبی است. بادرنجبویه با نام علمی Melissa officinalis یکی از قدیمی ترین و رایج ترین گیاهان دارویی است که متعلق به خانواده نعناعیان (Lamiaceae) می باشد. باکتری های گرم منفی سالمونلا انتریکا و اشرشیاکلی از جمله باکتری های بسیار مضر برای صنعت غذا می باشند. هدف ازاین آزمون بررسی تاثیر عصاره اتانولی، متانولی و اسانس گیاه بادرنجبویه بر باکتری های گرم منفی سالمونلا انتریکا و اشرشیاکلی بود. برای تهیه عصاره متانولی و اتانولی از روش ماسراسیون استفاده گردید و اسانس به صورت اسانس صنعتی مورد استفاده قرار گرفت. حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) اسانس بادرنجبویه برای سالمونلا انتریکا واشرشیاکلی به ترتیب ۲۵ وMg/ml 4/42 بود. حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) عصاره متانولی بادرنجبویه برای سالمونلا انتریکا و اشرشیاکلی به ترتیب ۳۳/۳۳ و Mg/ml 83/33 بود. حداقل غلظت کشندگی (MBC) عصاره متانولی بادرنجبویه برای سالمونلا انتریکا و اشرشیاکلی به ترتیب >200 و Mg/ml 150 بود. هاله عدم رشد اسانس بادرنجبویه برای باکتری های گرم منفی سالمونلا انتریکا و اشرشیاکلی به ترتیب ۱۲/۳۳ و ppm 16/44 بود. باکتری سالمونلا انتریکا و اشرشیاکلی با عصاره متانولی در هیچ غلظتی دارای هاله عدم رشد نبودند، ولی در عصاره اتانولی باکتری سالمونلا انتریکا در غلظت ۲۰۰ ppm دارای هاله عدم رشد بود و اشرشیاکلی در هیچ غلظتی دارای هاله عدم رشد نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.