افزایش کیفیت برگه زردآلو با استفاده از پیش تیماراسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 افزایش کیفیت برگه زردآلو با استفاده از پیش تیماراسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد افزایش کیفیت برگه زردآلو با استفاده از پیش تیماراسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزایش کیفیت برگه زردآلو با استفاده از پیش تیماراسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن افزایش کیفیت برگه زردآلو با استفاده از پیش تیماراسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

فرآیند آبگیری اسمزی به دلیل امکان کاربرد در صنعت فرآوری غذا برای آبگیری جزئی مواد غذایی به ویژه میوه ها و سبزی ها، توجه قابل ملاحظه ای را به خود معطوف کرده است. اینروش عموما به عنوان فرآیندی مستقل یا یک پیش فرآیند خشک کردن در راستای کاهش مصارف انرژی و بهبود کیفیت غذا به کار میرود. عملیات حذف آب و پروسه آبگیری، مراحل مهمی در صنایع غذایی هستند که با کاهش فعالیت آبی موجب پایداری مواد غذایی میگردند. هدف اصلی در اینپروسه، حذف آب در ماده جامد تا رسیدن به سطحی است که فساد میکروبی و واکنش های شیمیایی مخرب به حداقل برسد. در این تحقیق غلظت محلول اسمزی فرآیند (سوربیتول ۵۰و %۶۰)و دمای فرآیند( ۳۵و۶۰ درجه سلسیوس)در زرد آلوی پیش تیمار شده با اسمز و خشک شده با هوای داغ و همچنین بررسی ویژگی های کیفی نمونه های نهایی فرآیند شامل محتوای ویتامین ث، سختی بافت،رنگ و قهوه ای شدن بررسی شد.طبق نتایج به دست آمده با افزایش غلظت سوربیتول باعث کاهش ویتامین ث،کاهش تغییرات رنگ و قهوه ای شدن و افزایش سختی بافت شد.افزایش دمای فرآیند هم باعث افزایش قهوه ای شدن ، کاهش سختی بافت و ویتامین ث شد. با توجه به نتایج ارزیابی حسی و نتایج آزمایش های کیفی نمونه اسمزی شده در محلول سوربیتول % ۶۰ و دمای ۳۵ درجه سلسیوس به عنوان نمونه بهینه انتخاب شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.