افزایش زمان پایداری اکسیداتیو روغن سویا به وسیله عصاره گلبرگ زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 افزایش زمان پایداری اکسیداتیو روغن سویا به وسیله عصاره گلبرگ زعفران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد افزایش زمان پایداری اکسیداتیو روغن سویا به وسیله عصاره گلبرگ زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزایش زمان پایداری اکسیداتیو روغن سویا به وسیله عصاره گلبرگ زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن افزایش زمان پایداری اکسیداتیو روغن سویا به وسیله عصاره گلبرگ زعفران :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

اکسیداسیون چربی ها یکی از عوامل مهم کاهش طعم و ارزش تغذیه ای در چربی ها و محصولات چرب است. در دهه اخیر توجه زیادی بر ترکیبات طبیعی و ادویه جاتی که اثرات آنتی اکسیدانی دارند، شده است. توجه به اثرات کارتنوییدهای زعفران بر سلامت انسان به دلیل ظرفیت آنتی اکسیدانی بالا در حال رشد است. در این مطالعه عصاره متانولی گلبرگ زعفران به روش غوطه وری استخراج و غلظت های ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰ و ۱۶۰۰ پی پی ام از آن تهیه شد. سپس هر یک از غلظت های عصاره و همچنین آنتی اکسیدان های سنتزی TBHQ و BHT به ترتیب با غلظت ۱۰۰ و ۲۰۰ پی پی ام به طور جداگانه به روغن سویای تصفیه شده افزوده و زمان پایداری حرارتی به وسیله آزمون رنسیمت سنجیده شد. نتایج نشان داد استفاده از غلظت های ۸۰۰ و ۱۶۰۰ پی پی ام عصاره می تواند به خوبی با آنتی اکسیدان سنتزی BHT رقابت کند. بعلاوه غلظت۱۶۰۰ پی پی ام می تواند به عنوان غلظت بحرانی، جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن سویا باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.