استفاده از عصاره چوبک بر کاهش سینرزیس ماست کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از عصاره چوبک بر کاهش سینرزیس ماست کم چرب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از عصاره چوبک بر کاهش سینرزیس ماست کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از عصاره چوبک بر کاهش سینرزیس ماست کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از عصاره چوبک بر کاهش سینرزیس ماست کم چرب :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

با استفاده از فرایند تخمیر شیر می توان محصوالت لبنی با قابلیت هضم و ارزش تغذیه ای بالاتر تولید نمود. ماست نیز از مهمترین و محبوب ترین فرآورده های لبنی تخمیری در سراسر جهان به شمار می رود. در این پژوهش از صمغ گیاه ریشه چوبک در فرمولاسیونماست استفاده شد و آب اندازی و اسیدیته محصول مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور نمونه های ماست حاوی صمغ گیاه ریشه چوبک در سطوح(۰%،%۰/۱ ،%۰/۲ ،%۰/۳ ،%۰/۴ )تهیه شد. آزمون های اسیدیته، آب اندازی بر روی نمونه های تولیدی انجام پذیرفت. نمونه برداری در روز های مختلف پس از تولید ، روز۱ ،۷ ،۱۴ و ۲۱ در سه تکرار صورت گرفت. این آزمایش ها در قالب طرح کاملاتصادفیبر پایه فاکتوریل انجام پذیرفت. مطابق با نتایج بدست آمده با افزایش غلظت صمغ چوبک، اسیدیته نمونه ها به طور معنی داری افزایشیافت. در طول دوره نگهداری بالاترین اسیدیته به ترتیب در غلظت های ۰/۴ %روز اول نگهداری و۰/۴ %،روز هفتم و چهاردهم نگهداریمشاهده شد. صمغ چوبک با توجه به نتایج این پژوهش در کاهش میزان درصد آب اندازی به طور معنی داری موفقیت آمیز عمل کرد به طوری که کم ترین میزان آب اندازی در غلظت ۰/۴ %،روز چهاردهم مشاهده شد که تفاوت معنی داری با روز بیست و یکم نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.