استفاده از تکنولوژی هردل به عنوان روش غیر حرارتی نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از تکنولوژی هردل به عنوان روش غیر حرارتی نگهداری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از تکنولوژی هردل به عنوان روش غیر حرارتی نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از تکنولوژی هردل به عنوان روش غیر حرارتی نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از تکنولوژی هردل به عنوان روش غیر حرارتی نگهداری :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تکنولوژی هردل در کشورهای پیشرفته و همچنین صنعتی برای نگهداری ملایم ا ما تا ثیر گذار مواد غذایی استفاده می شود. تکنولوژی هردل قبلا به عنوان ترکیبی از رو شهای نگهداری که به صورت گسترده بدون اینکه آگاهی از قواعد عمل آنها باشد تعریف می گردید.از حدود ۲۰ سال قبل به کارگیری هوشمندانه از تکنولوژی هردل بیشتر رایج گردید. به خاطر اینکه قواعد اساسی فاکتورهای نگهدارنده برای غذاها و واکنش بین آنها بهتر شناخته شده است. اخیرا تاثیر روش های نگهداری غذا بر روی فیزیولوژی و رفتار میکروارگانیسم های غذا مانند همواستازیس، متابولیسم خستگی، واکنش های استرسی مورد توجه قرار گرفته است و ایده ی جدید محافظت چند منظوره مطرح گردیده است. در این جا معرفی مختصری در رابطه با پتانسیل موانع برای غذاها، اثر موانع و هردل تکنولوژی ارائه می گردد. بهر حال تاکید بر روی همو استازیس، متابولیسم خستگی و واکنش های استرسی میکروارگانیسم ها در رابطه با تکنولوژی هردل و دورنمای اهداف آینده از نگهداری چند منظوره غذاها می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.