استفاده از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در صنایع غذایی جهت افزایش سلامت بدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در صنایع غذایی جهت افزایش سلامت بدن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در صنایع غذایی جهت افزایش سلامت بدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در صنایع غذایی جهت افزایش سلامت بدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در صنایع غذایی جهت افزایش سلامت بدن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه سلامت صنعت غذا در حوزه سلامت بدن بسیار مورد توجه قرار گرفته است،چرا که بسیاری از تولید کنندگان سلامت غـذا را در حاشیه گذاشته اند و کمتر به آن توجه می کنند.از طرفی تهدید سلامت انسان بیش از پیش احساس می شـود.پروبیوتیـک هـا و پروبیوتیک ها نقش به سزایی در سلامت دارند که متاسفانه کمتر به کاربرد آن اهمیت داده می شود. غذاهای فراسودمند به فـرآورده هایی گفتـه مـی شـود کـه عـلاوه بـر فـراهم کـردن تغذیـه ی پایـه موجـب ارتقـای سـطح سـلامت مـی شـوند.در بـین غـذاهای فراسودمند،غذاهای حاوی پروبیوتیک ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.از انجـا کـه پروبیوتیـک هـا روی تعـادل میکروبـی روده و سلامتی لی بدن اثر مثبتی دارند،بازار تولید و مصرف آنها در حال افزایش است. اثرات فیزیولوژیک مرتبط با مصـرف پروبیوتیـک هـا شامل کاهش pH روده،تولید بعضی آنزیم های گوارشی و ویتـامین ها،تولیـد مـواد ضـدباکتریایی مثـل اسـیدهای آلی،باکتریوسـین ها،پراکسید هیدروژن،دی استیل،استالدهید،سیستم لاکتوپراکسیداز،لاکتونها،بازسازی فلور میکروبی روده پس ازآنتی بیوتیک درمانی و رادیودرمانی،کاهش کلسترول خون،تحریک سیستم ایمنی،مهار عفونت های باکتریایی،دفع مـواد سـرطانزا،بهبود جـذب کلسـیم و کاهش فعالیـت آنـزیم هـای مـدفوعی مـی باشـد.در واقـع بـاکتری هـای پروبیوتیـک بـا حفـظ میکروفلـور طبیعـی روده و کنتـرل میکروارگانیسم های بیماریزا سبب کاهش خطر ابتلا به بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی می شوند.ازجمله می توان به اثـرات درمانی درمان اسهال ،تقویت سیستم ایمنی ،درمان بیمارهای کبدی ، درمان بیماری های زنان، معده وفشارخون اشاره کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.