ارزیابی و تاثیر ضد میکروبی عصاره برگ و ریشه شلغم بروی برخی پاتوژن هایشاخص مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی و تاثیر ضد میکروبی عصاره برگ و ریشه شلغم بروی برخی پاتوژن هایشاخص مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی و تاثیر ضد میکروبی عصاره برگ و ریشه شلغم بروی برخی پاتوژن هایشاخص مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و تاثیر ضد میکروبی عصاره برگ و ریشه شلغم بروی برخی پاتوژن هایشاخص مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی و تاثیر ضد میکروبی عصاره برگ و ریشه شلغم بروی برخی پاتوژن هایشاخص مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف: حضور و رشد میکروارگانیسم ها در مواد غذایی باعث فساد مواد غذایی و در نتیجه کاهش کیفیت و مدت ماندگاری مواد غذایی میشود. از طرف دیگر به دلیل مشکلات ایجاد شده توسط نگهدارندهای شیمیایی، تمایل مصرف کنندگان به استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. هدف از این تحقیق شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خصوصیات ضد باکتریایی عصاره برگ و ریشه شلغم علیه عوامل باکتریایی ایجاد کننده فساد در مواد غذایی می باشد.مواد و روش ها:عصاره آبی و الکلی برگ و ریشه شلغم به روش خیساندن استخراج گردید. جهت بررسی خصوصیات ضد باکتریاییعصاره، ابتدا به کمک اندازه گیری قطر هاله بازدارنده رشد، خصوصیات ضد باکتریایی عصاره برگ و ریشه شلغم تائید گردید و سپس حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)، حداقل غلظت کشندگی (MBC) و مقدار ماده خشک عصاره تعیین گردید.نتایج و بحث:تعیین فعالیت ضد میکروبی با دو روش توالی رقت در محیط مایع و انتشار از دیسک در محیط جامد انجام شد.باکتریهای گرم مثبت نسبت به گرم منفیها حساسیت بیشتری را به عصاره ها نشان دادند.نتیجه گیری کلی:نتایج این تحقیق حاکی از این بود که فعالیت ضد میکروبی این گیاه مناسب بود؛ در نتیجه از گیاه شلغم میتوان به عنوان جایگزین طبیعی نگهدارنده های شیمیایی، در مواد غذایی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.