ارزیابی تاثیرات ضد میکروبی عصاره و اسانس ترنجبین روی میکرو ارگانیسم های شاخص پاتوژن(استافیلوکوکوس ارئوس اشیرشیاکلی لیستریامنوسیتوژنز )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیرات ضد میکروبی عصاره و اسانس ترنجبین روی میکرو ارگانیسم های شاخص پاتوژن(استافیلوکوکوس ارئوس اشیرشیاکلی لیستریامنوسیتوژنز ) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیرات ضد میکروبی عصاره و اسانس ترنجبین روی میکرو ارگانیسم های شاخص پاتوژن(استافیلوکوکوس ارئوس اشیرشیاکلی لیستریامنوسیتوژنز )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیرات ضد میکروبی عصاره و اسانس ترنجبین روی میکرو ارگانیسم های شاخص پاتوژن(استافیلوکوکوس ارئوس اشیرشیاکلی لیستریامنوسیتوژنز )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیرات ضد میکروبی عصاره و اسانس ترنجبین روی میکرو ارگانیسم های شاخص پاتوژن(استافیلوکوکوس ارئوس اشیرشیاکلی لیستریامنوسیتوژنز ) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

استفاده از گیاهان برای درمان بیماری ها با تاریخ بشر همزمان بوده است. امروزه، ترکیبات مشتق شده از گیاهان قرن ها به دلیل داشتن فعالیت ضد میکروبی استفاده دارویی دارند عصاره هایی که از برخی ادویه ها استخراج میشوند، برای ساخت لوازم بهداشتی و معطر استفاده بسیاری دارند. ادویه ها همچنین با اسانس فر۶ار، مزه تند و بدون مواد تلخ موجب تحریک بافت مخاطی معده، غده بزاقی و ترشحی دهان و معده شده اشتها و ذائقه خوردن را افزایش می دهند، به همین دلیل به آنها مکمل های غذایی یا طعم دهنده های خوراکی نیز گفته می شود. هنوز هم، بیشتر ادویه ها از مناطق گرمسیری، بویژه آسیا، آفریقا، آمریکای مرکزی و جنوبی تأمین می شوند و بخش کوچکی از آنها نیز از مناطق سردسیر و معتدل جهانی قدیم (آسیا) به دست می آیند.در این مطالعه مقایسه ی اثر ضد میکروبی عصاره ابی و الکلی ترنجبین بر روی دو باکتری گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC25923) و لیستریا مونو سیتوژنز (ATCC 33090) و باکتری گرم منفی اشیرشیا کلی (ATCC25922) انجام شده است.نتایج نشان داد که باکتری های گرم مثبت به عصاره الکلی ترنجبین حساس تر از باکتری های گرم منفی هستند حداقل غلطت مهار کنندگی( MIC) عصاره الکلی ترنجبین در مقابل استافیلو کوکوس ارئوس ۱۵۵ میلی گرم بر میلی لیتر و برای لیستریا مونو سیتو ژنز ۳۱۰ میلی گرم بر میلی لیتر بود در حالی که عصاره آبی ترنجبین در مقابل این باکتری ها اثر ضد میکروبی نداشت.نتیجه میگیریم:که عصاره الکلی ترنجبین اثر ضد باکتریایی نسبتا ضعیفی دارد در حالی که عصاره آبی ترنجبین اثر ضد باکتریایی ندارد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.