ارزیابی تاثیر جایگزین های چربی بر خواص حسی همبرگر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر جایگزین های چربی بر خواص حسی همبرگر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر جایگزین های چربی بر خواص حسی همبرگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر جایگزین های چربی بر خواص حسی همبرگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر جایگزین های چربی بر خواص حسی همبرگر :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هدف از این مقاله بررسی خواص حسی همبرگر حاوی ترکیب روغن هسته انگور و فیبرسبوس برنج به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون همبرگر بود. بافت پیوندی و مرئی گوشت تا حد ممکن گرفته شد و به میزان ۱۵ گرم از این چربی ها به نمونه شاهد و گرم به هر کدام از تیمارها اضافه شد .تیمارها به گروه طبقه بندی شدند : بدون جایگزین چربی (شاهد)،برگر حاوی۵ % روغن هسته انگور و۲ ٍ% فیبرسبوس برنج ،برگر حاوی۸ % روغن هسته انگور و ۲ٍ% فیبرسبوس برنج ،. نتایج نشان داد که آنالیز حسی مزایای استفاده از جایگزین چربی در همبرگر بود .ارزیابی حسی تیمارهای مختلف همبرگر بیان کرد که از نظر ارزیاب ها در طعم تغییر محسوسی نسبت به شاهد نبود ه ولی در بررسی رنگ،تیمارها تحت تاثیر سبوس برنج امتیاز کمتری گرفتند همچنین به آروما، تردی و شکل ظاهری نیز امتیاز کمتری نسبت به شاهد تعلق گرفت ولی در کل امتیاز پذیرش کلی همبرگرهای تیمار شده با غلظت های مختلف، بالاتر از شاهد بود .در نهایت ترکیب جایگزین های چر بی روغن هسته انگور و فیبرسبوس برنج می توانند به عنوان جایگزین چربی ،نقش مهمی را در همبرگر ایفا نمایند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.