اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگی های حسی سس کچاپ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگی های حسی سس کچاپ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگی های حسی سس کچاپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگی های حسی سس کچاپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگی های حسی سس کچاپ :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این پژوهش، ۱۳تیمار شامل نسبت های مختلف نانو فیبرسلولز، صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز،(۰ ،۰/۱۲۵ %، ۰/۳۷۵ %، % ۰/۵ )به همراه یک نمونه شاهد تهیه شده است که میزان کل صمغ استفاده شده در سس کچاپ بصورت تکی و توام برابر با %۰/۵ بوده است. ارزیابی حسی نمونه ها توسط ۱۰ ارزیاب حسی آموزش دیده، یک ماه پس از تولید، با استفاده از روش هدونیک پنج نقطه ای برای پارامترهای قوام، رنگ، مزه، بافت، بو و پذیرش کلی انجام شد. نتایج به دست آمده از آزمون حسی توسط نرم افزار MINI TAB 16 مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفته است. نمونه NFC25/GG75 حاوی %۰/۱۲۵ نانوفیبرسلولز-%۰/۳۷۵ گوار از نظر تمامی فاکتورهای حسی، بالاترین امتیاز را کسب نموده و تفاوت معنیداری با نمونه شاهد تجاری نداشته است. بنابراین با توجه به نتایج حاصله ، نمونه مذکور به عنوان نمونه کچاپ برگزیده، با ویژگی حسی برتر در این پژوهش معرفی میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.