اثر صمغ های بومی (کتیرا، کندر و فارسی) بعنوان جایگزین چربی بر خصوصیات حسی خامه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر صمغ های بومی (کتیرا، کندر و فارسی) بعنوان جایگزین چربی بر خصوصیات حسی خامه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر صمغ های بومی (کتیرا، کندر و فارسی) بعنوان جایگزین چربی بر خصوصیات حسی خامه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر صمغ های بومی (کتیرا، کندر و فارسی) بعنوان جایگزین چربی بر خصوصیات حسی خامه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر صمغ های بومی (کتیرا، کندر و فارسی) بعنوان جایگزین چربی بر خصوصیات حسی خامه :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از جایگزین های چربی، که به منظور تامین تمام یا قسمتی از وظایف چربی در یک فراورده غذایی با رویکرد کاهش کالری و اثرات نامطلوب چربی ها مورد توجه قرار گرفته اند. با توجه به میزان بالای چربی در خامه ضرورت استفاده از جایگزین های چربی ضرورری می باشد، اما نکته حائز اهمیت تولید محصولی است که نزد مصرف کنندگان قابل پذیرش باشد. با توجه به خصوصیات منحصر بفرد هیدروکلوئید ها برای جایگزینی چربی از آنها استفاده شد. در این پژوهش، تاثیر افزودن صمغ های (کندر، کتیرا و فارسی) به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی خامه کم چرب مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان داد نمونه های خامه کم چرب با استفاده از صمغ ها امتیاز خصوصیات حسی (پذیرش کلی، بافت،طعم و آروما) مشابهی با نمونه خامه شاهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.