اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

ترکیبات فنولی بعنوان ترکیبات عمگرا در تولید محصولات فراسودمند و اثرات سلامتی بخش آن، در سالهای اخیر از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. ارتباط ترکیبات فنولی در فراورده های لبنی با بهبود قابلیت های تکنولوژی تولید و ارزش غذایی به اثبات رسیده است. از آنجا که حضور ترکیبات فنولی در رژیم غذایی انسان نقش بسزایی در سلامت و جلوگیری از سرطان دارد، لذا نقش عمده ی این ترکیبات را در فراسودمندی شیر و فراورده هایش نمیتوان نادیده گرفت. حضور ترکیبات فنولی در منابع گیاهی و مواد غذایی بعنوان آنتی اکسیدان های طبیعی و ترکیبات عملگرا مطرح است. توانایی آنتی اکسیدانی، مهار رادیکال آزاد و خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولی و میزان حفظ این ترکیبات در فراورده های لبنی به توانایی واکنش با پروتئین های شیر وابسته است. در این راستا، اثر این ترکیبات عملگرا بر روی ویژگیهای حسی و میکروبیولوژیکی محصولات، قابل چشم پوشی نیست. هدف از این مقاله، مروری بر کاربرد، خصوصیات عملکردی و آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی در محصولات لبنی مختلف میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.