اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر ترکیبات فنولی بر کیفیت شیر و فراورده های لبنی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
ترکیبات فنولی بعنوان ترکیبات عمگرا در تولید محصولات فراسودمند و اثرات سلامتی بخش آن، در سالهای اخیر از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. ارتباط ترکیبات فنولی در فراورده های لبنی با بهبود قابلیت های تکنولوژی تولید و ارزش غذایی به اثبات رسیده است. از آنجا که حضور ترکیبات فنولی در رژیم غذایی انسان نقش بسزایی در سلامت و جلوگیری از سرطان دارد، لذا نقش عمده ی این ترکیبات را در فراسودمندی شیر و فراورده هایش نمیتوان نادیده گرفت. حضور ترکیبات فنولی در منابع گیاهی و مواد غذایی بعنوان آنتی اکسیدان های طبیعی و ترکیبات عملگرا مطرح است. توانایی آنتی اکسیدانی، مهار رادیکال آزاد و خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولی و میزان حفظ این ترکیبات در فراورده های لبنی به توانایی واکنش با پروتئین های شیر وابسته است. در این راستا، اثر این ترکیبات عملگرا بر روی ویژگیهای حسی و میکروبیولوژیکی محصولات، قابل چشم پوشی نیست. هدف از این مقاله، مروری بر کاربرد، خصوصیات عملکردی و آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی در محصولات لبنی مختلف میباشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.