اثر افزودن عصاره ی گیاه دارویی دارچین بر قابلیت زیستی باکتریهای پروبیوتیک در ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افزودن عصاره ی گیاه دارویی دارچین بر قابلیت زیستی باکتریهای پروبیوتیک در ماست دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افزودن عصاره ی گیاه دارویی دارچین بر قابلیت زیستی باکتریهای پروبیوتیک در ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افزودن عصاره ی گیاه دارویی دارچین بر قابلیت زیستی باکتریهای پروبیوتیک در ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افزودن عصاره ی گیاه دارویی دارچین بر قابلیت زیستی باکتریهای پروبیوتیک در ماست :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

ماست از متداولترین انواع محصولات پروبیوتیک است که به دلیل خواص حسی منحصر به فرد و ارزش سلامت بخشی که دارد، از پرمصرف ترین و محبوب ترین فراورده های پروبیوتیک محسوب میشود. افزودن عصاره ی دارچین به منظور تشدید خواص فراسودمند ماست، از اهمیت علمی و صنعتی خاص برخوردار است. در پژوهش حاضر، اثر افزودن عصاره ی اتانولی گیاه دارویی دارچین بر قابلیت زیستی باکتری های پروبیوتیک در ماست، طی دوره ی یخچالی مورد بررسی قرار گرفت. بدین صورت که عصاره ی گیاه دارویی دارچین در سه سطح ۰، ۱ و %۲ به شیر بازساخته ی %۱۲ اضافه شد و سپس توسط کشت پروبیوتیک ABY (ل.اسیدوفیلوس، ب. لاکتیس، ا. ترموفیلوس و ل. دلبروکیئی) در دمای ۴۲ C تحت عمل تخمیر قرار گرفت. شاخص های pH، اسیدیته ی قابل تیتر و قابلیت زیستی باکتری های پروبیوتیک در طی دوره ی یخچالی و در فواصل زمانی هر ۷ روز، مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد، که افزودن عصاره ی دارچین اثر معنیداری بر قابلیت زیستی باکتریهای پروبیوتیک، میزان افت pH و افزایش اسیدیته ی قابل تیتر در طی دورهی ۲۸ روز یخچالی ندارد .(p>0/05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.