آلفا آمیلاز میکروبی: تولید، کاربرد و بهینه سازی فرایند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آلفا آمیلاز میکروبی: تولید، کاربرد و بهینه سازی فرایند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آلفا آمیلاز میکروبی: تولید، کاربرد و بهینه سازی فرایند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آلفا آمیلاز میکروبی: تولید، کاربرد و بهینه سازی فرایند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آلفا آمیلاز میکروبی: تولید، کاربرد و بهینه سازی فرایند :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

آمیلازها گروهی از آنزیم های هیدرولیزکننده نشاسته بشمار میروند که نشاسته را به واحدهای کوچکتر گلوکز، دکسترول با بازده های مختلف تبدیل میکنند. حتی اگر سایر آنزیم های آمیلاتیک که در روند تجزیه نشاسته حضور داشته باشند، سهم آمیلاز یک پیش نیاز برای شروع فرایند میباشد. این آنزیم کاربرد فراوانی در صنایع داروئی، صنایع غذایی و نساجی دارد.منابع مختلفی برای تولید این آنزیم وجود دارد.از جمله منابع حیوانی، منابع گیاهی و منابع میکروبی; با این حال تهیه آنزیم از منابع میکروبی با توجه به مزایای زیادی که وجود دارد از جمله سرعت رشد بالا میکروب ها و در نتیجه تولید مقادیر زیاد آنزیم در مدت زمان کوتاه و نیز بهره وری بالای تولید آنزیم توسط این منابه، مورد توجه زیادی قرار گرفته است.کپکها و باکتریها منابع اصلی تولید آنزیم به صورت میکروبی به شمار می آیند.در این مطالعه به منابع مختلف حاوی آنزیم آلفا آمیلاز و نیز چگونگی تولید این آنزیم و روشهای مختلف تولید پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.