مقایسه اثرات ضد میکروبی نعناع فلفلی با انواع انتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Pectobacterium carotovorum subsp.carotovorum ) عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثرات ضد میکروبی نعناع فلفلی با انواع انتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Pectobacterium carotovorum subsp.carotovorum ) عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثرات ضد میکروبی نعناع فلفلی با انواع انتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Pectobacterium carotovorum subsp.carotovorum ) عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثرات ضد میکروبی نعناع فلفلی با انواع انتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Pectobacterium carotovorum subsp.carotovorum ) عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثرات ضد میکروبی نعناع فلفلی با انواع انتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Pectobacterium carotovorum subsp.carotovorum ) عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به منظور کنترل عامل باکتریایی پوسیدگی نرم (Pectobacterium carotovorum ) اسانس گیاه نعناع فلفلی و تعدادی انتی بیوتیک ( جنتامایسین ، تتراسایکلین ، استرپتومایسین ، اریترومایسین ) در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت . در سطح آزمایشگاه پس از تعیین این آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی در قالب فاکتوریل در سه تکرار انجام و داده ها با استفاده از آزمون تحلیل واریانس یک طرفه ( ANOVA ) مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت . ترکیبات این اسانس با استفاده از دستگاه GC-Ms شناسایی گردید نتایج بدست آمده نشان داد که اسانس نعناع فلفلی دارای اثرات ضد باکتریایی قابل توجه علیه باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم است. و همین طور پس از بررسی مشاهده شد بین غلظت های مختلف اسانس نعناع فلفلی و قطر هاله عدم رشد باکتری رابطه معنی داری وجود دارد ( ۰۰۰۱ / ۰ > P ) . بیشترین میزان قطر هاله عدم رشد در غلظت ۲۵ / ۱ % اسانس نعناع فلفلی ۹۲ / ۱۱ میلی متر مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.