عوامل پوسیدگی های میوه انار در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل پوسیدگی های میوه انار در استان مازندران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل پوسیدگی های میوه انار در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل پوسیدگی های میوه انار در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل پوسیدگی های میوه انار در استان مازندران :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

باغات انار، امروزه از نظر درآمدزایی، اشتغال و تقاضای بالا برای صنایع تبدیلی، رونق اقتصادی ویژه ای را برای مناطق انارکاری به دنبال داشته است. عوامل مختلفی درخت انار و میوه آن را دچار خسارت های جبران ناپذیری می کنند. پوسیدگی های میوه انار یکی از مهم ترین مشکلات انارستان های سراسر کشور است. طی این بررسی قارچ های مهم عامل پوسیدگی ها و علائم آن شناسایی و بررسی شد. در بین عوامل دو گونه قارچی Alternaria alternata و Colletotrichum gloeosporioides بترتیب ۲۵ و ۵۴ درصد غالب پوسیدگی ها را موجب شدند که در سال های ۹۳ تا ۹۵ بیشترین آلودگی متعلق به C.gloeosporioides بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.