تعیین عوامل موثر بر جیره غذایی ماهی قزل آلای مولد به روش برنامه ریزی خطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین عوامل موثر بر جیره غذایی ماهی قزل آلای مولد به روش برنامه ریزی خطی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین عوامل موثر بر جیره غذایی ماهی قزل آلای مولد به روش برنامه ریزی خطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین عوامل موثر بر جیره غذایی ماهی قزل آلای مولد به روش برنامه ریزی خطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین عوامل موثر بر جیره غذایی ماهی قزل آلای مولد به روش برنامه ریزی خطی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

کاهش هزینه ها در واحدهای تولیدی یکی از راه های افزایش بهره وری در این واحدها به حساب می آید. در شیلات ، بیشترین سهم از هزینه ها را به خود اختصاص داده است. برنامه ریزی خطی ، یکی از روش های مناسبی است که می توان با استفاده از آن جیره صنعت شیلات را با حداقل هزینه تنظیم نمود. ولی از آن جایی که در تنظیم جیره شیلات در شرایط مختلف ممکن است، مدیر احتیاج به گزینه های مختلفی از جیره تنظیم شده داشته باشد، که این گزینه ها علاوه بر رفع احتیاجات غذایی و موثر مورد استفاده قرار می گیرد. مدلی که در تنظیم جیره به کار گرفته می شود. علاوه بر هزینه ها بایستی به نیازهای فیزیکی ماهی نیز توجه شود و در واقع جیره تنظیمی باید از انعطاف لازم برخوردار باشد لذا برنامه ریزی خطی، ابزار مناسبی برای تحقق این هدف به حساب می آید. برای تجزیه و تحلیل یافته ها از نرم افزار LINGO استفاده شده است و در نهایت پیشنهادهای لازم ارائه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.