بررسی کیفیت میکروبی شیر خام استان گلستان به کمک شبکه های عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کیفیت میکروبی شیر خام استان گلستان به کمک شبکه های عصبی مصنوعی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفیت میکروبی شیر خام استان گلستان به کمک شبکه های عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت میکروبی شیر خام استان گلستان به کمک شبکه های عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفیت میکروبی شیر خام استان گلستان به کمک شبکه های عصبی مصنوعی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه کنترل و بررسی سریع ویژگی های میکروبی شیر خام در کارخانجات و مراکز جمع آوری از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. در بین روش های سریع ارزیابی، کاربرد مدل های ریاضی به دلیل حصول نتیجه در کمترین زمان ممکن جایگاه ویژه ای دارد. بنابراین در تحقیق حاضر به مدلسازی تعداد میکروارگانیسم ها و مدت زمان احیای متیلن بلو با استفاده از دما و زمان انتقال شیر خام از لحظه دوشش تا رسیدن نمونه ها به آزمایشگاه پرداخته شد. جهت پیش بینی روند تغییرات از ابزار شبکه های عصبی مصنوعی در نرم افزار MATLAB R2013a استفاده شد. با بررسی شبکه های مختلف، در نهایت شبکه ی پس انتشار پیشخور با توپولوژی ۲ – ۵ – ۲ با ضریب همبستگی ۹۹۶ / ۰ و میانگین مربعات خطای ۰۰۱ / ۰ و با بکارگیری تابع فعالسازی تانژانت سیگموئید هیپربولیکی، الگوی یادگیری لونبرگ– مارکوات و چرخه یادگیری ۱۰۰۰ به عنوان بهترین مدل عصبی مشخص گردید. نتایج حاصل از مدلسازی نشان داد که دما و زمان انتقال شیر خام از دامداری تا کارخانه های فرآوری صنایع لبنی نقش تعیین کنندهای در پیش بینی تعداد میکروارگانیسم ها و زمای احیای متیلن بلو دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.