مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

از جدیدترین سیستم های ابداع شده در صنعت ساختمان، استفاده از ترکیب بتن آرمه به عنوان عضو باربر وپانل های پلی استایرن (EPS) به عنوان قالب بتن و عایق حرارتی می باشند که با نام ساختمان سازی به روش قالب هایعایق ماندگار بتن معروف گشته اند. از دیرباز مصالح مختلف با مشخصات هندسی متفاوت و منطبق با طرح نهاییسازه بتن برای قالب بندی بتن مورد استفاده قرار می گرفته که این قالب ها پس از گذشت مدت زمان مشخصی از بتنریزی و رسیدن بتن به حد معینی از مقاومت بر داشته می شدند. ایده ی اصلی فنآوری ICF، ماندگاری قالب ها پساز بتن ریزی و به عهده گرفتن نقش عایق در دیوارهای ساختمان می باشد. در این سازه تمام دیوارهای پیرامونی وبخشی از دیوارهای داخلی، دیوارهای برشی و باربر بتنی می باشد که نیروهای برشی و ثقلی اعمالی به سازه را کنترل ومنتقل می کند. در این مقاله با مقایسه ی این فناوری با فناوری بتن ریزی سنتی و مقایسه ابعاد مختلف آنها، ضمن نشاندادن برتری های نسبی این روش به روش سنتی به نوعی مقدمه ای برای امکان سنجی جامع تر برای استفاده از اینفناوری باشد. نکته ی قابل ذکر این است که این بررسی با دو روش تصمیم گیری تاپسیس فازی و AHP انجام شده استکه صدق نتیجه های به دست آمده را تصدیق می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.