بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (oil essential boiss flora multi zantaria) نانو لیپوزومی بر میزان بیان ژنی شیگاتوکسین ۲ در اشریشیا کالی H7:o157 در دمای ۹۱درجه سانتی گراد.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (oil essential boiss flora multi zantaria) نانو لیپوزومی بر میزان بیان ژنی شیگاتوکسین ۲ در اشریشیا کالی H7:o157 در دمای ۹۱درجه سانتی گراد. دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (oil essential boiss flora multi zantaria) نانو لیپوزومی بر میزان بیان ژنی شیگاتوکسین ۲ در اشریشیا کالی H7:o157 در دمای ۹۱درجه سانتی گراد.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (oil essential boiss flora multi zantaria) نانو لیپوزومی بر میزان بیان ژنی شیگاتوکسین ۲ در اشریشیا کالی H7:o157 در دمای ۹۱درجه سانتی گراد.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (oil essential boiss flora multi zantaria) نانو لیپوزومی بر میزان بیان ژنی شیگاتوکسین ۲ در اشریشیا کالی H7:o157 در دمای ۹۱درجه سانتی گراد. :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

آویشن شیرازی از گیاهان دارویی رایج در طب سنتی ایران ا ست که اثر ضد میکروبی مشتقات آن بر روی باکتری های بیماری زای منتقله از مواد غذایی اثبات شده ا ست و برای ایجاد عطر و طعم در انواع مختلفی از غذاهای ایرانی مورد ا ستفاده قرار می گیرد . در این برر سی تاثیر نانو انکپ سوال سیون به فرمو حداقل غلظت باکتری کشدی(MIC (لیپوزوم بر روی ویژگی های ضدد میکروبی اسدان آویشدن شدیرازی ،بر مطالعه حداقل غلظت بازدارنده رشددبه عنوان یکی از میکرو ارگانیسم های پاتوژن مهم در مسمومیت های ناشی از مصرف مواد غذایی H7:o157 آن برروی باکتری اشریشیاکالی (MBC(آلوده ،مورد بررسی قرار گرفت. هم چنین تاثیر غلظت های تحت باز دارنده آن برروی ر شد و تکثیر باکتری ها در طی۴۲ ساعت ،تولید و بیان ژن شیگاتوکسین ۴( به ترتیب به روش های بررسی شد .نتایج این مطالعه نشان داد حداقل غلظت باز دارندگی و کشندگی این اسان (PCR TIME REAL آگلوتیناسیون غیر فعال ذرات التک و به حالت نانو لیپوزومی )هر دو برابر ۰.۵۱در صد (در مقای سه با فرم آزاد )به ترتیب برابر با ۵۱۵۴در صد و ۵۱۵۰در صد (کاهش می یابد . هم چنین تاثیر غلظتا سان نانولیپوزومی آوی شن شیرازی برروی تولید توکسین و بیان ژنی آن موثر تر از غلظت های م شابه ا سان به فرم آزاد MIC های ۰۵ و ۵۰ در صد نتیایج مطالعه حاضر نشان داد که از طریق سیستم رهاسازی کنترل شده ای نظیر نانولیپوزوم می توان اثر ضد میکروبی این ترکیبات را .(۰۵.۰<P(بودند .به صورت بالقوه ای افزایش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.