تأثیر نسبت دهانه به عمق بر ظرفیت برشی تیرهای بتنی T شکل پیش تنیده شده با استفاده از مصالح FRP به روش المان محدود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر نسبت دهانه به عمق بر ظرفیت برشی تیرهای بتنی T شکل پیش تنیده شده با استفاده از مصالح FRP به روش المان محدود دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر نسبت دهانه به عمق بر ظرفیت برشی تیرهای بتنی T شکل پیش تنیده شده با استفاده از مصالح FRP به روش المان محدود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر نسبت دهانه به عمق بر ظرفیت برشی تیرهای بتنی T شکل پیش تنیده شده با استفاده از مصالح FRP به روش المان محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر نسبت دهانه به عمق بر ظرفیت برشی تیرهای بتنی T شکل پیش تنیده شده با استفاده از مصالح FRP به روش المان محدود :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

از بین همه انواع شکست شناخته شده در سازه های بتنی، شکست برشی به این دلیل که عضو بدون هیچ گونه اخطار قبلی شکسته می شود بدترین نوع شکست می باشد. با وجود تحقیقات گسترده در زمینه مقاوم سازی با استفاده از کامپوزیت های FRP هنوز مطالعه بر روی رفتار اعضای بتنی پیش تنیده FRP نیاز به تحقیقات ومطالعات گسترده دارد. این امر به ویژه برای تیر پیش تنیده بتنی T شکل یا کابل پیش تنیدگی FRP ضروری تر است. درمطالعه حاضر بررسی رفتار تیرهای بتنی T شکل پیش تنیده شده یا استفاده از پلیمرهای تقویت شده به کمک الیاف کربنی انجام شده است. تجزیه و تحلیل یه روش المان محدود یا استفاده از نرم افزار آباکوس صورت گرفته است. هدف از این مطالعه بررسی وابستگی ظرفیت برشی تیرهای پیش تنیده CFCC در نسبت های مختلفa/d است. در تحقیقات انجام شده ابتدا چهار تیر یا نسبت های مختلفa/d(3/5،۲/۵،۱/۵) که هر سه تیر درمعرض بارگذاری دو یار متمرکز به فاصله a از تکیه گاه و یک تیر درمعرض بارگذاری یار گسترده یکنواخت مدلسازی و بررسی شده است. سطح مقطع و آرماتورهای تقویتی در همه تیرها یکسان است.نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد ظرفیت برشی تیرها یا نسبتa/d رابطه معکوس دارد. مقایسه نتایج تجزیه و تحلیل یا فرمول طراحی برشی آیین نامه ها نشان داد فرمول آیین نامه CSA S806-12 مشابه وابستگیa/d اما مقادیری پایین تر از مقاومت برشی از تجزیه و تحلیل را داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.