نگاهی به اثرات اسید فیتیک و کابرد آنزیم فیتاز در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نگاهی به اثرات اسید فیتیک و کابرد آنزیم فیتاز در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نگاهی به اثرات اسید فیتیک و کابرد آنزیم فیتاز در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگاهی به اثرات اسید فیتیک و کابرد آنزیم فیتاز در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نگاهی به اثرات اسید فیتیک و کابرد آنزیم فیتاز در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

اسید فیتیک یا فیتات ها به عنوان تهدیدی در رژیم غذایی انسان در نظر گرفته می شوند زیرا دارای رفتارهای ضد مواد مغذی هستند. آنها به عنوان چلاتورهای قوی عناصر معدنی دو ظرفیتی مثل کلسیم، منیزیم، روی و آهن شناخته شده اند. اسید فیتیک پتانسیل اتصال به پروتئین ها با بار مثبت، آمینواسیدها، کاتیون های چند ظرفیتی یا مواد مغذی در غذاها را دارد. در نتیجه کمپلکس هایی غیر محلول را می سازند که جذب را بسیار دشوار می سازند. هیدرولیز کردن این کمپلکس ها در طول هضم ( گوارش ) دشوار است که سبب می شود مواد مغذی کمتر در دسترس برای جذب قرار گیرند. کاهش این فیتازها می تواند هماز طریق برداشت آنزیمی و هم فرآیندهای غیر آنزیمی حاصل شود. علاوه بر این تخریب آنزیمی جدا شده از گونه ی وحشی یا بکارگیری سوش های اگزوژن نوترکیب تولید کننده فیتاز می تواند مفید واقع شود. همچنین هیدرولیز غیر آنزیمی فیتات در غذای نهایی در طول فرآیند پخت غذا یا جداسازی فیزیکی نواحی غنی از فیتات دانه های گیاهان نیز در حذف فیتات موثر است. در این مقاله اثرات اسید فیتیک بر تغذیه و کاربرد فیتاز در صنایع غذایی مخصوصاً صنعت پخت نان مورد بررسی قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.