بررسی اثرات ضد میکروبی و ضد آلزایمری عصاره زنجبیل به روش مهار تولید نانو بیوفیبریل های آمیلوئیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد میکروبی و ضد آلزایمری عصاره زنجبیل به روش مهار تولید نانو بیوفیبریل های آمیلوئیدی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد میکروبی و ضد آلزایمری عصاره زنجبیل به روش مهار تولید نانو بیوفیبریل های آمیلوئیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد میکروبی و ضد آلزایمری عصاره زنجبیل به روش مهار تولید نانو بیوفیبریل های آمیلوئیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد میکروبی و ضد آلزایمری عصاره زنجبیل به روش مهار تولید نانو بیوفیبریل های آمیلوئیدی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

زنجبیل گیاه معطری است که حاوی ماده موثره جینجرول ( Gingerol )، ویتامین ها، املاح و آنتی اکسیدان بوده و سطح سلامتی را بالا می برد. هدف از انجام این تحقیق بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره آبی و هیدروالکلی زنجبیل و نیز بررسی اثرات ضد آلزایمری عصاره زنجبیل به روش مهار فرآیند فیبریل زایی در پروتئین آلبومین سرم گاوی بوده است. ابتدا زنجبیل پودر شده و سپس عصاره آبی و هیدروالکلی آن تهیه شد. اثرات ضد میکروبی عصاره روی اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از روش آنتی بیوگرام و ایجاد چاهک انجام شده و مقادیر MIC و MBC عصاره آبی و هیدروالکلی نیز تعیین گردید. قطر هاله عدم رشد در عصاره هیدروالکلی زنجبیل در روش چاهک ۱۵ میلیمتر در باکتری استافیلوکوکوس اورئوس را داشته و هاله عدم رشد مربوط به باکتری اشریشیاکلی ۱۰ میلی متر بوده است. نتایج MIC و MBC برای هر دو باکتری به ترتیب ۵۰ میلی گرم بر میلی لیتر و ۱۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر بود. عصاره آبی زنجبیل بر روی باکتری اشریشیا کلی موثر واقع نشد. در بررسی اثرات ضد میکروبی زنجبیل مشخص شد که فعالیت آنتی باکتریال گیاه زنجبیل روی باکتری گرم مثبت بیشتر از باکتری گرم منفی بوده و در کل عصاره هیدروالکلی دارای اثرات بازدارندگی بیشتری می باشد. روش چاهک نیز به علت نفوذپذیری بیشتر به مراتب کارایی بهتری نسبت به سایر روش ها دارد. در بررسی اثر ضد آلزایمری مشخص شد افزایش غلظت زنجبیل ( تا ۱۰۰ درصد )، از حضور رشته های آمیلوئیدی کاسته و حداقل میزان جذب و تغییر مکان قرمز در روش جذب سنجی مرئی کنگورد مشاهده شد. کاهش میزان تولید رشته های آمیلوئید تائیدی بر خاصیت ضد آلزایمری زنجبیل دارد. حضور ماده موثره جینجرول نیز تا ۸۶ % با استفاده از روش طیف سنجی جرمی ( GC–Mass ) مورد تائید قرار گرفت به طور کلی می توان نتیجه گرفت که زنجبیل دارای اثرات ضد میکروبی و مناسب با عوارض و هزینه کمتری نسبت به سایر داردهای سنتزی می باشند و می توانند به عنوان یکی از داروهای مفید برای کاهش اثرات آلزایمر در انسان مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.