ارزیابی کاربرد نیتراتپتاسیم بر بهبود شاخص های جوانه زنی آویشن دنایی ( Thymus daenensis )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کاربرد نیتراتپتاسیم بر بهبود شاخص های جوانه زنی آویشن دنایی ( Thymus daenensis ) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کاربرد نیتراتپتاسیم بر بهبود شاخص های جوانه زنی آویشن دنایی ( Thymus daenensis )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کاربرد نیتراتپتاسیم بر بهبود شاخص های جوانه زنی آویشن دنایی ( Thymus daenensis )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کاربرد نیتراتپتاسیم بر بهبود شاخص های جوانه زنی آویشن دنایی ( Thymus daenensis ) :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

گیاهان دارویی در صنعت داروسازی و صادرات بعنوان ماده خام استفاده می شوند به هین دلیل نقش بسیار مهمی در تولیدات کشاورزی دارند. از طرف دیگر در توسعه فرهنگ بشر در جهان بسیار قابل توجه هستند. در آزمایشگاه دانشگاه پیام نور خرم آباد برای بررسی ویژگی های جوانه زنی گیاه دارویی آویشین دنایی ( Thymus daenensis ) از دو فاکتور غلظت های مختلف نیترات پتاسیم در ۴ سطح ( ppm؛۲۰۰، ۱۰۰، ۵۰، ۰ ) و زمان های متفاوت در ۳ سطح ( h؛۴۸، ۲۴، ۰ ) استفاده شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که بین زمان های مختلف برای صفات مورد مطالعه به استثناء بجزء میانگین مدت زمان جوانه زنی تفاوت معنی داری وجود دارد. از طرف دیگر غلظت های مختلف نیترات پتاسیم و اثر متقایل آنها با زمان های متفاوت از نظر تاثیرگذاری بر ویژگی های مورد مطالعه بجزء وزن خشک ریشه چه تفاوت معنی داری ایجاد نکردند که نشان دهنده موثر تر بودن زمان تیمار نسبت به غلظت تیمار بر ویژگی های جوانه زنی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.