تاثیرگونه های مایکوریزا و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد رقم کتول در شرق گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرگونه های مایکوریزا و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد رقم کتول در شرق گلستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرگونه های مایکوریزا و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد رقم کتول در شرق گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرگونه های مایکوریزا و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد رقم کتول در شرق گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرگونه های مایکوریزا و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد رقم کتول در شرق گلستان :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

به منظور ارزیابی تاثیرگونه های مختلف مایکوریزاو سطوح مختلف فسفر بر سویا، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۹۴ در مزرعه شخصی (گالیکش،استان گلستان) اجرا گردید. فاکتورهای این آزمایش شامل مایکوریزا درسه سطح شامل (بدون استفاده از مایکوریزا، تلقیح با Glomus mosseae و تلقیح با Glomus intraradices وفاکتور دوم مقادیر مختلف کود فسفر ۶۰، ۳۰ و ۹۰ کیلوگرم P205 در هکتار بود. نتایج نشان داد اثرات استفاده از مایکوریزا بر ار تفاع بوته، قطرساقه، تعداد شاخه فرعی، طول غلاف، تعداد دانه در غلاف، تعداد غلاف در بوته، وزن هزار دانه، عملکر دانه معنی دار شد. بیشترین عملکرد دانه به میزان ۲۸۷۲ کیلوگرم از Glomus intraradices وکمترین عملکرد از تیمار عدم استفاده مایکوریزا ۲۶۳۷ کیلوگرم در هکتار به دست آمد. تاثیرفسفرنیز بر عملکرددانه معنی دار شد، به طوریکه تیمار های ۹۰ و ۳۰ کیلوگرم در هکتار P205 در هکتار به ترتیب ۲۹۹۱ و ۲۵۱۱ کیلوگرم در هکتارعملکرد دانه داشتند. فاکتورهای ار تفاع بوته، قطرساقه، تعداد شاخه فرعی، طول غلاف، تعداد دانه در غلاف، تعداد غلاف در بوته، وزن هزار دانه نیز نیز تحت تاثیر فسفرمعنی دار شدند. نتایج نشان داد استفاده از مایکوریزا و مقادیر مختلف فسفر باعث بهبود عملکرد و اجزای عملکرد سویا شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.