برنامه ریزی و تبیین مولفه های موثر بر شکل گیری و ارتقای تعاملات اجتماعی در فضاهای شهری ،نمونه موردی: خیابان لاله زار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برنامه ریزی و تبیین مولفه های موثر بر شکل گیری و ارتقای تعاملات اجتماعی در فضاهای شهری ،نمونه موردی: خیابان لاله زار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برنامه ریزی و تبیین مولفه های موثر بر شکل گیری و ارتقای تعاملات اجتماعی در فضاهای شهری ،نمونه موردی: خیابان لاله زار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برنامه ریزی و تبیین مولفه های موثر بر شکل گیری و ارتقای تعاملات اجتماعی در فضاهای شهری ،نمونه موردی: خیابان لاله زار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برنامه ریزی و تبیین مولفه های موثر بر شکل گیری و ارتقای تعاملات اجتماعی در فضاهای شهری ،نمونه موردی: خیابان لاله زار :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هنگامی که سخن از شهر و فضای شهری به میان می آید، در واقع صحبت از مکانی است که بالاترین حد تمرکز قدرت و فرهنگ یک اجتماع را در خود جای داده است و مکان تبلور وسیع ترین شبکه های ارتباط اجتماعی، جایی که تعلق به آن و اهالی آن بودن، نوعی هویت شناختی برای فرد به ارمغان می آورد. به عبارت دیگر شهر و فضای شهری با حضور شهروندان هویت و معنا می یابد و بدون آن فقط کالبد و فضایی بیش نیست. از سوی دیگر افراد مختلف همواره به سطوح مختلفی از تعامل اجتماعی و روابط شهروندی نیاز و تمایل دارند. تعامل اجتماعی می تواند یک موضوع فیزیکی، یک نگاه، یک مکالمه و ارتباط بین افراد باشد که خود مستلزم تعریف رویدادها و فعالیت های متناسب و در نتیجه نقش پذیری مردم در فضا و عضویت آنها در گروه ها و شبکه های اجتماعی است. امروزه کیفیت و کمیت فضاهای شهری به یکی از مهمترین سنجه های توسعه یافتگی در شهرها بدل گردیده است. تحکیم روابط شهروندی و افزایش سطح تعاملات اجتماعی و حضور افراد در فضاهای شهری بعنوان پشتوانه و سرمایه یک جامعه پویا و سرزنده مورد توجه بوده و می باشد. در این محیط است که فرهنگ از طریق فعالیت ها و ارتباطات انسانی به جریان در می آید و ارزش ها و سنت های همزیستی را عینیت می بخشد. به عبارت دیگر اصول و ارزش های فرهنگی و جهان بینی جامعه از مهمترین عوامل القاء معنا و مفهوم بر انسان می باشند که از طریق محیط و ویژگی های کالبدی و هویتی آن موثر واقع می شوند . در پژوهش حاضر و در راستای هدف اصلی تحقیق، به تفصیل به بیان مبانی نظری و مفاهیم و معرفی اصول و شاخص های موثر بر شکل گیری و افزایش تعاملات اجتماعی در فضاهای شهری پرداخته و با استفاده از روش های مورد اشاره، اقدام به جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل توصیفی، منطقی و آماری یافته های حاصل از تحقیق در خصوص نمونه مورد مطالعه نموده و نهایتا ضمن تفسیر نتایج حاصله ، به جمع بندی و ارایه راهکارها و سیاست های اجرایی، منطقی و تحقق پذیر در راستای هدف اصلی تحقیق پرداخته خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.