ارزیابی وضعیت پیشگیری از بحران های شهری با استفاده از مدل سازی در سیستم اطلاعات جغرافیایی؛ در حوزه میانی غربی شهر مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وضعیت پیشگیری از بحران های شهری با استفاده از مدل سازی در سیستم اطلاعات جغرافیایی؛ در حوزه میانی غربی شهر مشهد دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وضعیت پیشگیری از بحران های شهری با استفاده از مدل سازی در سیستم اطلاعات جغرافیایی؛ در حوزه میانی غربی شهر مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت پیشگیری از بحران های شهری با استفاده از مدل سازی در سیستم اطلاعات جغرافیایی؛ در حوزه میانی غربی شهر مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وضعیت پیشگیری از بحران های شهری با استفاده از مدل سازی در سیستم اطلاعات جغرافیایی؛ در حوزه میانی غربی شهر مشهد :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

به عنوان یک فرض مسلم و قطعی، پرداختن و توجه ویژه به مقوله پدافند غیرعامل از لحاظ کمی و کیفی، نقش مهم و ارزشمندی را در تعیین سرنوشت شهرها در هنگام سوانح طبیعی و انسانی بر عهده خواهد داشت . بالا بردن قابلیت بقا، خدمات رسانی مراکز حیاتی شهر و تقلیل آسیب پذیری و کاهش خسارت و صدمات تاسیسات، تجهیزات و نیروی انسانی و افزایش آستانه مقاومت مردم و شهر از مواردی است که متولیان و مدیران شهری باید در بحث ضرورت برنامه ریزی مدون در بحث پدافند غیرعامل از آن آگاهی کامل داشته باشند. در این پژوهش با بررسی ویژگی های عملکردی و کالبدی حوزه میانی غربی – کلانشهر مشهد، چارچوبی مدون از نقش آفرینی فنون و ضوابط شهرسازی در بحث پیشگیری از بحران و پدافند غیر عامل ارائه شده است. روش تحقیق انتخابی در پروژه به صورت تلفیقی از دو روش توصیفی و استنباطی ( تحلیل محتوا) می باشد که از روش توصیفی به منظور توصیف و تفسیر شرایط مبحث پیشگیری از بحران و پدافند غیر عامل از یک سو و بحث در باب روابط موجود میان مباحث ذکر شده پرداخته می شود و از روش استنباطی در تحلیل وضعیت کنونی مباحث مطروحه و نیز امکان ارتقاء نقش فنون شهرسازی و برنامه ریزی شهری از سوی دیگر استفاده می نماییم. در انجام این تحقیق دو روش کتابخانه ای و مصاحبه نیز بکار رفته است. هدف این پژوهش بررسی و تبیین جایگاه کاربری اراضی و همچنین به استنتاج نحوه و زمینه های مداخلات شهرسازی، ( از حیث دو اصل همجواری و پراکندگی و مطابقت آن با ملاحظات دفاعی و امنیتی)، در مبحث پدافند غیرعامل پرداخته شده است. از این اصول در جهت افزایش توان قطب عملکردی حوزه میانی غربی در زمینه های شبکه حمل و نقل شهری، بافت شهری، کاربری های عمومی، تأسیسات و تجهیزات شهری، پناهگاه ها و فضاهای زیرزمینی کاربری های امداد رسان و فضاهای سبز و باز شهری استفاده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.